Emelt fővel veszített a Vidi, közel volt a bombameglepetés

A magyar bajnok nemcsak harcolt, futballozott is a Chelsea ellen. Az angolok legnagyobb sztárját is be kellett cserélni, hogy megnyerjék 1-0-ra az EL-meccset. Kovács kis szerencsével egyenlíthetett is volna a hajrában.

2018. október 4. 22:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Világszerte kuriózum az, ami a Vidi-stadionban vasárnap este történt Dino Skvorc produkcióján röhög Supka Attila kivételével tán mindenki. Bár utólag még a Honvéd edzője is mosolyog egyet játékosán.

NB I - Sima fehérvári siker a dobogósok csatájában   A második helyen álló MOL Vidi magabiztosan, 2-0-ra nyert a harmadik Budapest Honvéd ellen Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 16
Tükörsima Fradi győzelem Pakson A listavezető Ferencváros ideiglenesen nyolcpontosra növelte előnyét Pakson aratott sikerével a második MOL Vidi FC és a harmadik Honvéddal szemben a labdarúgó OTP Bank Ligában.
Szektorbezárást és pénzbüntetést kapott az Újpest Szektorbezárást és pénzbüntetést kapott az Újpest hir magyar nb1 foci Újpest MOL Vidi FC panucci p, 11/30/2018 - 14:58 ...
Még mindig mumus a BATE Vágyálom maradt a boriszovi bravúr, a Vidi nem tudta átlépni az árnyékát a labdarúgó Európa-liga L csoportjának 5. fordulójában.
Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 5. kör eredményei és gólszerzői Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 5. kör eredményei és gólszerzői hir Európa Liga foci MOL Vidi FC top téma panucci cs, 11/29/2018 ...

Spanyol játékvezető dirigál a MOL Vidi boriszovi El-meccsén A magyar focicsapat akár a csoportból való továbbjutást is megszerezheti egy sikerrel.
Előzött a Mol Vidi a tabellán Araszol felfelé a Mol Vidi FC, már a második a labdarúgó NB I tabelláján. Sikeresen menekül a kieséstől a Diósgyőr, a Haladás viszont egyre távolabb kerül a bennmaradást jelentő helyektől.
NB1 2018/19 - 15. forduló eredmények és gólszerzők NB1 2018/19 - 15. forduló eredmények és gólszerzők hir magyar foci nb1 eredmény panucci v, 11/25/2018 - 23:52 Otthon nyert a...
Napokkal előre tudni lehetett, hogy balhézni fognak az újpestiek Az újpesti rendezőket védték az ütlegelő fekete ruhások a szerdai Vidi-stadionavatón, a fehérváriak biztonsági cégének tanácsadója szerint. Videót is küldött nekünk.
Topbajnokságba igazolhat a Vidi magyar válogatott ásza! Három gárda is szemmel tartja a futballistát.
Fél tucat cég került Mészáros bizalmasához Simicskától Vörös József is azon a magángépen utazott, amivel a kormány barátai korábban a Vidi-Chelsea meccsre mentek.