Van olyan hegy a Földön, amit még sosem másztak meg?

Akár több száz ilyen is lehet, senki nem tudja pontosan. Van, ahová nem engedik fel a hegymászókat, és van, ahová inkább el sem indulnak.

2018. október 10. 5:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyik kollégája tálalt ki Horváth Éváról, ezt állítja Eke Angélát teljesen lenyűgözte Horváth Éva szépsége, óriási élményben volt része: ˝Ha valaki azt mondja nekem 98-ban amikor kislányként tátott szájjal néztem a Miss Hungary döntőjét a földön a tv elő...

Fadarabbal verte szét ismerőse fejét Egy fahusánggal törte be ismerőse fejét egy férfi a Népligetben. Valamin összevesztek, először ököllel estek egymásnak, majd egyikük egy fahusánggal kezdte verni a földön fekvő társát, aki életveszély...
TOP7 - Parkolóház és állítólagos UFO-bázis is van a világ legjobban őrzött helyei közt Számos olyan hely van a Földön, amelyeket ép ésszel felfoghatatlan biztonsági rendszerekkel láttak el. A mérnökök a világ legjobban őrzött helyeinek tervezése és megvalósítása során mindent beleadtak,...
Halottlátó is keresi az eltűnt villanyszerelőt Minden lehetőséget kihasznál, s az összes követ megmozgatja a rendőrség, hogy előkerítse a kámforrá vált villanyszerelőket. A zsaruk gyilkosságra gyanakodnak, a holttesteket földön, vízen, levegőben, ...
A tengerek felmelegedése okozhatta a 250 millió évvel ezelőtti tömeges kihalást A tengerek felmelegedése vezethetett a fajok tömeges kihalásához 250 millió éve a Földön vélik egy tanulmány szerzői, akik szerint az ember okozta klímaváltozás miatt hasonló úton járunk.
Amit keresünk égen, földön Maurice Maeterlinck talán legnagyobb hatású és egyben legismertebb műve, A kék madár Szenteczki Zita rendezésében tegnaptól látható a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában.

Így lehet földön állva repülni Két elkeseredett kollégánknak VR-szemüveget tettünk a fejére, hogy kipróbálhassák, milyen lehet egy szélcsatornában repülni.
Már meglátogathatták a Földet az idegenek A NASA egyik kutatója úgy gondolja, hogy járhattak már a Földön intelligens létformák, csak mi nem vettük észre őket.
Amikor medveméretű hódok járkáltak a földön: a mai állatok gigászi őseit mutatjuk Nem is gondolnánk, mekkorák voltak eredetileg.
Arat a csendes gyilkos: a dinoszauruszok óta nem látott ütemben pusztulnak a Földön az állatok Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul figyelmeztet Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményéne...
Van esély egy globális háború kialakulására? Több háború zajlik ma a földön, és vannak olyanok is, amelyek már évtizedek óta tartanak.
Mi is van a magyar földön? Tudja, hogy az ország milyen kis részét takartuk le betonnal és aszfalttal? És hogy mennyi helyet foglalnak el az erdők, a szántóföldek, vagy a kopár semmi? Térképre raktuk, hogy most megnézhesse.