Erre vágynak a férfiak az ágyban: egyetlen dolog, amitől teljesen beindulnak

Egyszerű trükk, amitől sokáig élvezetes és kielégítő lesz a szexuális élet.

2018. október 10. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Mit tenne a gyereked? - 19. rész Nézd újra a Mit tenne a gyereked? legutóbbi adását!
Lipótmezőt csináltak a Parlamentből Ahogy az előző képsorokon is láthatták, az ellenzék botrányos módon próbálta ellehetetleníteni az Országgyűlés munkáját. Eltorlaszolták az elnöki pulpitus feljáróját, kiabáltak, sípoltak és telefonnal a kezükben zavarták a levezető elnök és a többi képviselő munkáját. A munka törvénykönyvének módosítását végül nagy többséggel .
Vérengzés a templomban: öt halott Négy ember meghalt és négyen megsérültek, amikor egy 49 éves férfi lövöldözni kezdett egy brazil katedrálisban. A déli mise végén egyszer csak felállt, fegyvert rántott és a hívőkre lőtt. Különös módon a vérengzés közben egy szál rózsát tartott a kezében. Amikor a rendőrség megérkezett, a férfi az oltár előtt önmagával is végzett.
Ünnepi színekben pompázó pucér cicik és popsik hódítanak idén Ez a legcsodásabb része az évnek és most nemcsak az ünnepi hangulatról van szó, hanem az emiatt egyre divatosabb és szerteágazó trendekről is. Láthattuk már például a karácsonyi égősorban és díszekben pompázó férfi szakállakat, vagy a karácsonyfás szemöldököket, most azonban valami nagyon izgalmas trend érkezett karácsonyra.
Terrorista lövöldözött a járókelőkre Terroristagyanúsként nyilvántartott migráns ölt meg három embert a karácsonyi vásáron Strasbourgban tegnap este. Hiába volt a megerősített védelem, a 29 éves marokkói származású Cherif Chekatt vérfürdőt rendezett, válogatás nélkül lőtt a sétálgató emberekre, tucatnyian megsérültek, hatan életveszélyes állapotban vannak.
Tovább lehet kicserélni az ajándékot Hosszabb ideig lehet kicserélni az ajándékokat a karácsonyi időszakban több üzletben. A leggyakoribb, hogy egy ajándékból kettőt is kap valaki, ezért kell visszavinni. Persze a cseréhez meg kell őrizni a blokkot. Egy kutatás szerint egyébként a megkérdezett üzletek 70 százaléka ilyenkor a pénzt is visszafizeti.

Top hírek:
Így hibáztunk mi: Bogaras szülők bakiparádé  Nézd meg a Bogaras szülők legemlékezetesebb bakijait!
A tökéletes állagú zsemlegombóc: levesekbe, főzelékekbe, mártásokhoz A jól sikerült zsemlegombóc sokféle étel kísérője lehet. Ezekkel az arányokkal bátran próbálkozhatsz.
Peller Mariann és ritkán látott férje - Már 8 éve imádják egymást Közös fotókon Peller Mariann és férje, György.
Dobta a kínai milliárdosnőt a magyar sztármodell Zahorán Bertold nem akart tovább Wendi Deng árnyékában élni, és kilépett a kapcsolatból. A modell már nem bírta, hogy eltartott fiúnak nézik.
Demcsák Zsuzsa elárulta, mire vágyik igazán Váratlan fordulat.
Gyermekmedencébe tekerte a halottat László Miután kioltotta az életét,  egy felfújható gyerekmedencébe csavarta áldozatát egy pécsi férfi. Egy teljes hónapig élt együtt a holttesttel.