Erre vágynak a férfiak az ágyban: egyetlen dolog, amitől teljesen beindulnak

Egyszerű trükk, amitől sokáig élvezetes és kielégítő lesz a szexuális élet.

2018. október 10. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Zalatnay Saroltát a külseje miatt kritizálták - A 70 éves énekesnő így vágott vissza Zalatnay Cini csak nevet az őt tért támadáson.
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - október 28., vasárnap, 18.20 Ajánló - Szereplők: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone, Jim Broadbent, Igor Jijkine #filmekegesznap
Iskolát indított, hogy másoknak is megtanítsa, hogy kell milliomos pasikat fogni Miután belekóstoltál a luxusba, már nehéz otthagyni - vallja a profi aranyásó.
Drámai ikerszülés: amíg az egyik babát a világra hozta, a másikat újra kellett élesztenie Új értelmet ad a szuperanya kifejezésnek az a minnesotai nő, aki a két ikerlánya születése közben felmerülő komplikációk során emberfeletti módon tudott helytállni. A 38 éves Nichole Mickelson a terhessége 35. hetében járt, amikor október 9-én az otthonában rátörtek az erős fájások. Azonnal üzent a férjének, ahogy az édesanyját is felhívta, de a dolgok sokkal gyorsabban történtek, mint ahogy arra számított.
Minden hiba végzetes a Ninja Warriorban - hétfő 19.00 A negyedik Selejtezővel folytatódik a Ninja Warrior 2018 versenye. Vajon kiknek sikerül meghódítania az összes akadályt? Kiderül hétfőn 19.00-kor a TV2-n!
Több mint TestŐr - szombat 9.40 Ajánló - Nézd a Több mint TestŐr következő epizódját szombat délelőtt a SuperTV2-n!

Top hírek:
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Egyetlen ujját mozgatta az írógépen, zseniális képeket készített a beteg férfi Írógépművészet? Furcsán hangzik, de Paul Smith megmutatta, milyen lenyűgöző is valójában.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fiából dögös pasi lett Fotón a 18 éves Dylan Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia már egyetemista.
Nem csak a szex hiánya utal arra, hogy elmúlt a szerelem a házasságban - 5 jel, amire érdemes odafigyelni Az érzések elgyengülésére, elmúlására számos apróság utalhat a pároknál. Sokan nem is tulajdonítanak nekik jelentőséget, pedig fontos lenne.
Belépsz, és elámulsz: 9 csodaszép magyar barlang, ami valóságos csodát rejt Gyönyörű barlangokat találsz az országban, ha kalandot vagy különleges programot keresel.
Gáspár Evelin túlsúlya miatt a férfiosztályról vásárolt - Fogyása után modellnek állt Gáspár Evelin ma vonzó, 24 éves, diplomás nő.