Tökéletes szabadrúgás Szoboszlaitól, győztes U19-es kezdés az Eb-selejtezőben

Hátrányból vertük Szlovéniát.

2018. október 10. 22:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Petárdák durrantak a rendőrsorfal előtt, könnygáz volt a válasz Nagyjából este 10 után 10 perccel elkezdődött balhé. Egyelőre még csak kisebb incidensek vannak.
A világ első mesterséges meteorzáporát idézi elő egy japán vállalat A világon elsőként hoz létre mesterséges meteorzáport egy japán űrvállalat, amely egy apró műhold segítségével fogja előidézni az elsősorban szórakoztató célú látványos égi jelenséget.
Keresi a rendőrség a békéscsabai kacsaszobor-rongáló rémet A tettes letörte egy szoborcsoport egyik darabját, két óra múlva aztán valaki jól el is lopta.
Növelte az EU a Marokkónak szánt támogatást Az észak-afrikai állam a migráció kezelésére kapja a forrásokat.
Nőtt a Csongrád megyei vállalkozások árbevétele A Csongrád megyei székhelyű, kettős könyvvitelt vezető vállalkozások nettó árbevétele 2017-ben 5,9 százalékkal, több mint 130 milliárd forinttal emelkedett az előző évhez képest derül ki a száz legnagyobb helyi céget bemutató pénteken megjelent kiadványból.
Ezért van valójában pompom a sapkákon! Nem díszként szolgál Fontos funkciója van.

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Olcsóbb lett a gázolaj A benzin ára nem változott.
Hogyan juthatnak ki az olimpiára a női kézisek? Az Európa-bajnoki 7. hely nem garantál semmit, de elég kedvezőnek tűnik most a helyzet ezzel is.
A Dunántúlon már havazik Estére az ország többi részére is megérkezik a hó.
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
Bezár a Heroes of the Storm profi ligája Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.