Kásler: nagyon rövid időn belül újabb döntés születik az otthonápolási díj emeléséről

Interjút adott Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter a Magyar Időknek. A beszélgetésben szóba került az elbocsátott kardiológus, az egészségügy, az oktatás, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az otthonápolás is.

2018. október 11. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új főigazgató a gyógyszerhatóság élén Több hónapig volt üres az Országos Gyógyszerészeti- és Élelmiszer-egészségügyi Intézet főigazgatói széke, de úgy tűnik, Kásler Miklós végre véget vet ennek. A Népszava információi szerint...

Átadták az Idősbarát önkormányzat és az Idősekért díjakat Kásler Miklós úgy fogalmazott, a nemzet jövőjét a fiatalok, a következő generációk jelentik, de a jövő az idők méhében fogant meg.
Egy akcióval máris NER kompatibilis lett a Petőfi Irodalmi Múzeum A gyülekezési törvény miatt ma már nem lenne forradalom a Nemzeti Múzeum előtt - szöveggel egészítették ki az igazgatóját vesztett múzeum tárlatát.
Több mint igazságügyi reform Hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet a közigazgatási bíróságokról szóló törvényjavaslat nyilatkozta a Magyar Időknek az igazságügyi miniszter, Trócsányi László.
Az MSZP feljelentést tett az elbocsátott szívsebész betegének halála miatt A tízparancsolat azt mondja, hogy ne ölj. Az MSZP meg azt mondja: Kásler Miklós, takarodj!
Nyirő Józsefet népszerűsítő irodalomtörténész válthatja Prőhle Gergelyt A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója a kultúrharc első áldozata, akit egy ellentmondásos megítélésű irodalmár követhet.

Az ATV szerint leváltják a fideszes kultúrharcban leginkább támadott Prőhle Gergelyt Állítólag Kásler Miklós döntött úgy, hogy Prőhle csak október végéig vezetheti a Petőfi Irodalmi múzeumot.
Hivatalos: lemondott az egészségügyi államtitkár, Nagy Anikó A hírek szerint megromlott a viszonya Kásler Miklós miniszterrel, a felmondását sem neki adta be, hanem Orbánnak és Ádernek.
Kovács Zoltán szerint balliberáis médiatúlsúly van, az ellenzéki újságírók pedig politikai aktivisták Magyarországgal szemben kettős mércét alkalmaznak, az ellenzéki újságírók valójában politikai aktivisták, a civil szervezetek nem rendelkeznek demokratikus legitimációval, a kormány álláspontját pedi...
Videó: Pofátlanság, hogy 61 százalékkal emelték Kásler Miklós fizetését Az MSZP frakcióvezető-helyettese "pofátlannak" nevezte csütörtökön sajtótájékoztatón, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklós fizetését augusztustól 1,1 millió forintról 1,78 m...
A genderelmélet nem tudományág Szükség van magas szintű bölcsészképzésre, jól képzett értelmiségre és a magaskultúra támogatására a Magyar Időknek nyilatkozó Demeter Tamás filozófus szerint.
Az innovációs és technológiai miniszter lesz a Corvinus egyetem fenntartója A fenntartói jogok átruházást Palkovics Lászlónak, valamint Kásler Miklós emberierőforrás-miniszternek és Varga Mihály pénzügyminiszternek kell intéznie.