Kásler: nagyon rövid időn belül újabb döntés születik az otthonápolási díj emeléséről

Interjút adott Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter a Magyar Időknek. A beszélgetésben szóba került az elbocsátott kardiológus, az egészségügy, az oktatás, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az otthonápolás is.

2018. október 11. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elhunyt a nemzet multitalentuma, Tandori Dezső Nyolcvan éves korában elhunyt Tandori Dezső Kossuth-díjas író, költő, műfordító, intermediális grafikus, a nemzet művésze - közölte a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Digitális Irodalmi Akadémia a család n...

140 ezer diákot érint a külföldi nyelvi kurzus Évente 140 ezer diákot érint és 90 milliárd forintba kerülhet a 9. és a 11. évfolyamra járó tanulók kétszer kéthetes külföldi nyelvi kurzusa közölte az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós az...
Kásler Miklós szerint használható nyelvtudást szerezhetnek majd a diákok a kéthetes táborokban A program részleteit még ki sem dolgozták, de a miniszter szerint évi 90 milliárd forintba fáj majd.
Új PIM-igazgató: "Ez nem kultúrharc, hanem ilyen belső lökdösődés" Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum körül centralizálná a magyar irodalmi életet, többek között egy irodalmi ügynökséggel. Megszüntetné az irodalmi élet budapesti koncentrálódását, és kimondotta...
A föltámadás szomorúsága A Petőfi Irodalmi Múzeum emlékkiállításán is tárgyi emlékek, írásbeli dokumentumok, filmfelvételek és versek vezetik a látogatót a halál pillanatától az út végéig.
Kásler Miklós összevonná a művészegyetemeket Jöhet a BÖSZME, azaz a Budapesti Összművészeti Egyetem.

A láthatatlan államtitkár: a cirkuszt szereti, a botrányt nem Fekete Péter kulturális államtitkár szakképzett bűvészként saját magát tünteti el. Ebben sokat segít neki főnöke, Kásler Miklós miniszter.
Szájer József: Nyugat-Európával ellentétben nálunk nincs cenzúra A Fidesz európai parlamenti képviselője a Magyar Időknek arról is beszélt, mi az, amitől nehezebb lenne a Fidesz dolga a májusi EP-választáson.
Milliókkal csökkent Kásler Miklós vagyona Az Emberi Erőforrások Miniszere kicsit átrendezte pénzügyeit, a végösszeg durván 6 millió forinttal lett kevesebb.
Véglegesítették Demeter Szilárdot a PIM főigazgatói tisztségében Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere 2019. február 1-jei hatállyal végleges főigazgatónak nevezte ki Demeter Szilárdot.
Kásler: A magyarság kultúrája akkor teljesedett ki, amikor találkozott a kereszténységgel Egy nemzet valódi erejét az mutatja, hogy mennyire figyel oda ifjúságára, minden nemzet jövőjét az ifjúság alapozza meg, az ifjúságtól függ mondta Kásler Miklós Edelényben kedden.
Kásler Miklós nem aggódik, hogy a jövőben ne lenne elegendő egészségügyi szakdolgozó Igaz, már most sincs.