Kásler: nagyon rövid időn belül újabb döntés születik az otthonápolási díj emeléséről

Interjút adott Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter a Magyar Időknek. A beszélgetésben szóba került az elbocsátott kardiológus, az egészségügy, az oktatás, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az otthonápolás is.

2018. október 11. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kásler Miklós kikérdezte a Tanácsköztársaságról Prőhlét, aztán kirúgta Újabb ékes példa, hogy milyen szofisztikált vezetői stílussal dolgozik az emberi erőforrások minisztere.

Volner János a Magyar Időknek: Még három embert leszednek a Jobbikban A volt jobbikos azt mondja, a frakció tagjai már nem állnak a védelme alatt, és nem tesz semmit annak érdekében, hogy bizonyos információk ne kerüljenek napvilágra.
Országos gyermekgyógyító rendszer Országos gyermekellátó rendszer épül ki Magyarországon - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Az országos gyermeksürgősségi ellátórendszer központja Budapesten lesz, az öt re...
Kásler Miklós: négymilliárdos diagnosztikai és terápiás gép közbeszerzési eljárása zárult le Az Egészséges Budapest Program újabb szakaszában beszerzett eszközökkel a közép-magyarországi régió diagnosztikai vizsgálati kapacitása tíz százalékkal nő.
Sürgős az államnak, hogy belépjen a nyugdíjmegtakarítások piacára, de miért ez a sietség? Még az idén kidolgozhatja az új nyugdíj-előtakarékossági lehetőséget a kormányzat mondta a Magyar Időknek a pénzügyekért felelős államtitkár. Gion Gábor kifejtette, azt szeretnék elősegíteni, hogy a...
Kásler Miklós: a gyógyszerészet területén komoly hagyományai vannak Magyarországnak Kásler Miklós egyben örömét fejezte ki, hogy harmonikus a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a minisztérium együttműködése.

Jelentős béremelés az egészségügyben Emelkedik az egészségügyi közalkalmazottak fizetése. Erről Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszélt. A béremelés 2019 júliusától kezdődik. A béreket a következő négy évben 72 százalékka...
Villámgyorsan felállt a Fidesz Központi Tájékoztatási Hivatala A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány birtokolja innentől a kormányközeli média 98 százalékát. Mostantól hivatalosan is egy cég diktál a Magyar Időknek, az origónak és a Hírv TV-nek is.
A liberálisok szócsöve Hollywood Donald Trump politikáját méltatta az amerikai elnököt személyesen is ismerő Chuck Norris a Magyar Időknek feleségével közösen adott villáminterjúban.
Oktatási, kulturális és sportkérdésekről tárgyalt Belgrádban Kásler Miklós Belgrádi kérés az, hogy jelenjen meg Szerbia déli részén is a magyar kultúra, a magyar zene, a magyar színház mutatott rá a tárcavezető.
Az ELTE jogi kara visszaszólt a Magyar Időknek a sorosozás miatt Nem értik mi a gond azzal, ha a hallgatóik hátrányos helyzetben lévő embereket támogatnak.
Már meg is van az új tisztifőorvos Szabó Enikő, az eddigi tisztifőorvos helyettese lesz az új vezető - értesült a Népszava. Kovács Attila eddigi országos tisztifőorvos negbízását Kásler Miklós kedden vonta vissza. Az ő feladata...