Van, aminek a sebessége a fényénél is gyorsabb: a sötétségé

Ki hinné, hogy lehet bármi a fénysebességnél is gyorsabb?

2018. október 11. 10:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal - szombat 21.15 Ajánló - Orvosi anomáliák - Fiú 8 végtaggal: szombaton 21.15-kor a FEM3-on!
Növényi Norbert lerúgta Chuck Norris tanítványát Mivel az egyik kereskedelmi rádióállomás segített népszerűsíteni a minap nálunk vendégeskedett amerikai filmszínész, Chuck Norris magyarországi fellépéseit, a Walker, a texasi kopó filmsorozat főhőse ellátogatott az adóhoz is. Oda, ahol az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert dolgozik. Jóleső érzés volt az egykori kiváló kick-boxolóval találkozni ismerte el Növényi.
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
6 kihagyhatatlan film vasárnapra Te is túl rövidnek érezted az egynapos hétvégét, és minden vágyad, hogy vasárnap végre bekuckózz a kanapéra és egész este szuper filmeket nézz? Akkor ezeket imádni fogod!
Katalin hercegné ebben a lakásban lakott egyetemistaként - Pippával osztoztak a helyen Katalin nem panaszkodhatott: elég menő helyen laktak a húgával.
A világ legkülönlegesebb szállodái - szombaton és vasárnap 19.00 Ajánló - A világ legkülönlegesebb szállodái: szombat és vasárnap 19.00-kor a FEM3-on!

Top hírek:
Anyuka ultraszexi karácsonyi jelmezt rendelt magának, ezt kapta helyette Mondanánk, hogy nem ér röhögni, de inkább nem mondjuk.
Őrültnek tettette magát a nő, hogy leleplezze a bolondokháza szörnyű kegyetlenségeit Tíz napot töltött az elmegyógyintézetben, az átélt borzalom pedig örökre beleégett a lelkébe.
Csak egy fal maradt a pompás magyar kastélyból: a személyzet szeme láttára égett porrá Szomorú látvány ma az alcsútdobozi Habsburg-kastély, már csak egyetlen fala áll.
Csodás hasizmot csinál és megszünteti a hátfájást ez a 8 gyakorlat - Csak napi 10 perc! Az egész tested erősítheted és formálhatod ezekkel a gyakorlatokkal.
Mit tegyél, ha nehezen kezelhető emberrel dolgozol? Ezt tilos, és ezt érdemes Néhány trükköt bevetve nyugodtan megbeszélhetsz vele mindent, elkerülheted a konfliktusokat, és elérheted, amit szeretnél.
Gyümölcskenyér kelt tésztából, ahogy nagyanyáink készítették karácsonyra A mindenféle földi jóval teli gyümölcskenyeret akár már most megsütheted az ünnepre, hisz heteken át tökéletes marad az íze és az állaga is.