Melania Trump: aki szexuális zaklatással vádol egy férfit, mutasson bizonyítékot

Az amerikai elnök felesége, Melania Trump szerint a férfiakat szexuális bántalmazással vádoló nőknek bizonyítékokat kellene felmutatniuk, az állítólagos szexuális bűncselekmények esetén pedig nemcsak a női oldalt, de a férfiak nyilatkozatait is meg kellene hallgatni.

2018. október 11. 11:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kényszerleszállást hajtott végre Melania Trump repülőgépe Füst szivárgott a fedélzetre.

Melania Trump végre elárulta, kinek üzent az Engem tényleg nem érdekel kabáttal Lehet, hogy mégsem csak egy egyszerű öltözködési baki volt.
Mégiscsak jelentett valamit Melania Trump kabátján az "Engem igazán nem érdekel"-felirat Pedig a szóvivője milyen határozottan tagadta!
Melania Trump először kommentálta férje hűtlenségét Hosszú interjút adott a First Lady, amiben eloszlatott pár korábbi félreértést.
Melania Trump arra panaszkodik: nála gyakrabban senkit sem zaklatnak A világ legtöbbet zaklatott emberének nevezte magát az amerikai first lady, de ő is tudja, hogy a legtöbben szkeptikusan fogadják, amikor az online zaklatás ellen áll ki.
Melania Trump kitálal férje hűtlenségéről - Nem titkolózik tovább Az afrikai útján mindenről részletesen beszámolt.

Melania Trump: Nem mindenben értek egyet a férjemmel A first lady Egyiptomban járt, és azt mondta, mindig őszintén megmondja a véleményét az elnöknek, és jó tanácsokkal is ellátja.
Melania Trump jót akart, de a kalapjával mégis mindenkit felidegesített
Melania Trump színes ruháján ámult egész Afrika - Nagyon csinos volt a first lady Az elnökfeleség először utazik egyedül.
Melania Trump bámulatos őszi szettben - Nincs nála sikkesebb elnökfeleség Remek a first lady stílusérzéke.
Melania Trump csodaszép, púderszínű ruhát húzott - Irtó sikkes volt benne A first lady ismét bizonyította, hogy igazi stíluskirálynő.
Catherine Zeta-Jones-ból first lady lehet - Melania Trump helyére pályázik? A színésznő alaposan lázba hozta bejelentésével a rajongókat.