Epres Panni és Benedek Tibor szerelmes fotói - 16 éve bolondulnak egymásért

Epres Panni és Benedek Tibor 16 éve vannak együtt, és nyolc éve házasok.

2018. október 11. 12:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Eszter sokkolta az embereket bejelentésével A szalon megnyitóján Eszter nem várt bejelentést tett, amivel igazán ráijesztett Dávidra, Endrére és Viktorra.
Korhatáros szerelem 2. évad bakik  Nézd meg a 2. évad legviccesebb bakijait! A nevetés garantáltan nem marad el! 
Paula és Paulina - 88. rész Gema és Paula a bosszújukat tervezi. Paulina azt tanácsolja, hogy fizessék ki Estefania jussát és zárják le az ügyet. Gema igyekszik meggyőzni Piedad mamát, hogy a Bracho család oldalán áll, de Piedad mama nem hisz neki. Paula úgy dönt, hogy bemegy a gyárba. Fidelina megdöbben, amikor Estefania elmondja, hogy még egy lehetőséget ad Willynek.
Lázár és Géza a retró konyhasó - 40. rész főző-show
Ezért van valójában pompom a sapkákon! Nem díszként szolgál Fontos funkciója van.
Csak show és más semmi - 10. adás 3. rész Tatár Csilla és Schobert Norbert produkciója után Eke Angéla és Baronits Gábor előadása következett.

Top hírek:
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
Miért lesz egyre több magyar nő IR-es? A felismerés létfontosságú lenne 2014-ben 727 ezer 2-es típusú cukorbeteget számoltak össze, ez a lakosság 7%-a. Az újonnan diagnosztizáltak több mint fele nő.
Angelina Jolie gusztustalan dologgal uszítja Brad Pitt ellen a közös fiukat Miatta ment tönkre a színész és fia viszonya.
Lelőtték a strasbourgi merénylőt Mint arról korábban beszámoltunk, rendkívül súlyos támadás rázta meg a franciaországi Strasbourg városát, ahol kedd este egy fegyveres nyitott tüzet a karácsonyi vásár közelében, végezve három emberrel, valamint megsebesítve további tizenkettőt. A tettes, Chérif Chekatt lövést kapott, de elmenekült a helyszínről.
Lázban égnek a Barátok közt-rajongók: Feltámasztják Berényi Zoltánt? Egészen különleges fordulatot vett a napokban a Barátok közt. Nagyon úgy fest, hogy a produkció húszéves történetének legnagyobb dobására készül, és visszahozza az első epizódban elhunyt szereplőt.
Fokhagymával sült, fűszeres krumpli: kívül jó ropogós Nem kell több kifogás, ha sült krumplit kíván a család! Ez nem tocsog az olajban.