Konfliktust ki nem kerülő csapat vagyok

Vajdai Vilmos, a TÁP Színház alapítója mesél szemtelen színházakról és a most futó Utas és holdvilág előadásokról a Trafó interjúsorozatában.

2018. október 11. 14:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Részeg utas miatt Madridban szállt le a Ryanair Malagába tartó gépe Előbb nőket zaklatott, majd összeverekedett valakivel.

Megállt a busz pénzt váltani Megálló lett egy benzinkútból néhány percre, mivel egy férfi ötezressel akart jegyet venni, de az ellenőr nem tudott visszaadni. Így aztán a buszsofőr megállt egy benzinkútnál, hogy ott váltsa fel a p...
Nem járt a vonat, mert egyszerre három ülésen végezte a dolgát egy utas  18+ Az angliai Sunderland és Newcastle között közlekedő metróvonalon kirívó eset miatt törölni kellett egy járatot. Sajnálattal közöljük utasainkkal, hogy a Sunderlandből érkező vonat nem közlekedik, ...
Ketten haltak meg a horrorbalesetben  Kirepült egy autóból két utas hajnalban az M1-es autópályán miután hátulról belehajtottak egy kisteherautóba.
Bő fél órát állt az intercity, mire a MÁV bármit is mondott Két utas keveredett konfliktusba a szegedi intercityn Kőbánya-Kispesten, a MÁV fél óra után közölte, hogy még állnak, majd azt, hogy mindjárt mennek, majd leszállították az utasokat.
Halálos baleset történt az M5-ösön Kiskunfélegyházánál A balesetben ketten megsérültek, az egyik utas súlyosan.

Vakvezető kutyája miatt nem szállhatott fel a Wizz Air gépére egy utas Az iratok átvizsgálása addig tartott, hogy csak későbbi járattal tudott elrepülni.
A nap fotója Kulka János színpadra lépett A Dollár Papa Gyermekei Árvácska című előadásában szerepelt egy néma szerepben a Trafó nagyszínpadán. [...] Bővebben!
Újra lehet alkoholt inni a legnagyobb orosz légitársaság járatain Újra elkezd alkoholos italokat értékesíteni az Aeroflot a járatain, azokon is, amelyeken pár évvel ezelőtt egy incidens miatt betiltotta. 2008-ban egy részeg utas megpróbált eltéríteni egy gépet,...
Az ismert univerzum egyetlen pontja ahol az utas veri át a taxist: GYULA Össze-vissza fuvaroztatták, majd egy hamis arany pecsétgyűrűvel is átvágták.
Szemétből készülnek az ezermester élethű robotjelmezei - fotók Az Egyesült Államokban élő Peter Kokis hobbijával kiérdemelte a Brooklyni Terminátor becenevet. A férfi szinte az összes híres fantasztikus film robotjának és űrlényének a névadó Terminátortól egésze...
Több utas csomagját is Dubajban hagyta a Wizzair Az ok ismét az volt, hogy az időjárás miatt többet kellett tankolniuk, így a csomagokkal spórolni kellett.