Középárban adott olyan mobilt a Samsung, ami a saját prémiumtelefonjait is verheti

Közzétett paraméterei alapján a ma bemutatott Samsung Galaxy A9-es okostelefonnak van a legjobb kamerája.

2018. október 11. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pár nap és közelebbről is megmutatja összehajtható telefonját a Samsung Most már biztos, hogy a Samsung február 20-án esedékes rendezvényén nem csak a Galaxy S10-ről hull a lepel, összehajtható telefonjukról is elmondanak még pár dolgot.

Így gúnyolódik a Xiaomi a Samsung új mobiljain Szívesen piszkálják egymást a rivális gyártók, kipécézve konkurensük készükének gyengéit. Most a Xiaominál gondolták úgy, érdemes pellengérre állítani a Samsung új Galaxy M sorozatát.
Menő új színben is elérhető lesz majd az egyik Galaxy S10 A Samsung a legfrissebb hírek szerint egy kanárisárga változatot is piacra akar dobni a Galaxy S10-széria legolcsóbb tagjából, a Galaxy S10E-ből. Ezzel egyúttal az Apple-nek is üzenhet a cég.
Így nézhet ki a Samsung összehajtható mobilja A LetsGoDigital megmutatta, hogy a legutóbbi szivárgásokat figyelembe véve mit mutathat be a Samsung február 20-án.
Köhécsel a Daimler motorja, 318 felett az euró/forint Donald Trump nagy beszéde nem sok jót hozott a tőzsdei árfolyamokra, az indexek szerény mínuszban vannak. Rossz eredményeket tett közzé a Samsung és a Daimler. A forint gyengült, 318 felett az euró, k...
Csemegék a Galaxy S10-ben A Samsung izgalmas fejlesztésekkel tömte tele az évfordulós mobilt.

8K tévén az oroszlán szőrszálai is megszámolhatók A Samsung Q900R megmutatta nekünk a tévézés jövőjét, de az időutazás még drága, és nem vezet messzire.
Felugró kamerát kaphat a Samsung Galaxy A90 Ez lesz állítólag a Samsung első olyan okostelefonja, amely felugró kamerát kap.
Ez a Samsung első összecsukható telefonja? November óta pletykálnak róla.
Valószínűleg ilyen lesz az összehajtható Samsung A cég vietnami leányvállalata posztolt "véletlenül" egy videót, amiben egy összecsukható okostelefon is látható.
Kiszivárgott fotón a Samsung 1 TB-os csúcsmobilja, a Galaxy S10+ A Samsung néhány nappal a barcelonai Mobile World Congress előtt, Londonban mutatja majd be az idei évre szánt csúcskészülékeit. Ezúttal a Galaxy S10+-ról láthatunk egy felvételt.
Samsung-bejelentés: nagyobb tárhely lesz az okostelefonokban, mint most egy prémium notebookban A Samsung bejelentette, hogy megkezdi az iparág első 1 TB-os memóriachipjének tömeggyártását. Ez nagy változásokat hozhat az okostelefonok világába.