Újabb könyvet ír a Goncourt-díjas Michel Houellebecq

A kortárs francia irodalom egyik legismertebb és legellentmondásosabb alakja egyelőre csak annyit árult el, hogy regényről van szó.

2018. október 11. 18:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új regényen dolgozik Michel Houellebecq Januárban árul el róla többet.

Friss hírek
Megnézte az Aranyélet utolsó évadát? És tud már levegőt venni? Hétvégén egészben kijött a magyar HBO nagy dobásának befejező évada. Egy kicsit sem túlzunk, ha azt mondjuk: Miklósiék nagyon rosszul jártak a hőn áhított aranyélettel. A cikkben spoilerek vannak, ha még nem látta az egész évadot, óvatosan olvasson!
A Kétfarkú megörökítette a rendőrség Baskyt kereső levelét, de nem akárhogy Betették egy papírhulladék-megsemmisítőbe, majd bekereteztették, így utalva a példaképre, Banksyre.
Amikor egy tornádó mentette meg Washingtont Amikor a britek megérkeztek, sok bort ittak és egy nagy vacsorát csaptak, amelyet én készítettem az elnök és a kormány számára mesélte évekkel később az akkor 15 éves Paul Jennings, Madison elnök személyes rabszolgája, mi történt 1814. augusztus 24-én a Fehér Házban. Miután a betörő britek elfogyasztották az említett étket, több washingtoni középülettel együtt a Fehér Házat is felgyújtották, mielőtt távoztak volna egy hirtelen lecsapó tornádó miatt.
Hűvösvölgyi Ildikó és Benkő Péter a Turay Ida Színház új bemutatójában Georgo Faloni Ártatlan vagyok! című vígjátékát Szurdi Mikós állítja színpadra.  [...] Bővebben!
A világon egyedülálló módszerekkel alakították ki a Vakok kertjét a Városligetben Magyarországon a 19. század végén jöttek létre az első bentlakásos intézetek a látássérültek ellátására. 1899-ben alapították meg a Vakok Országos Nevelő és Tanintézetét. Az épület 1904-re épült fel a Hermina úton, a látássérült emberek ettől kezdve rendszeres látogatói lettek a Városligetnek.
Robert Pattinson egyenesen egy fekete lyuk felé tart - videó Mutatjuk a High Life első előzetesét.

Michel Houellebecq megházasodott Teljes titokban házasodott meg szombaton a 62 éves francia író, költő, filmrendező és műfordító, Michel Houellebecq.
Michel Houellebecq megházasodott Nagy titokban elvette Lylis nevű kedvesét.

Top hírek:
A Kétfarkú megörökítette a rendőrség Baskyt kereső levelét, de nem akárhogy Betették egy papírhulladék-megsemmisítőbe, majd bekereteztették, így utalva a példaképre, Banksyre.
Brutális klipet készített Amanda Palmer Harvey Weinstein sötét ügyeiről Közösségi finanszírozásban született meg a videó, amely nem finomkodik a nemi erőszak témájával.
1971 Párhuzamos különidők A Kiscelli Múzeum Fővárosi Képtár és a tranzit.hu közös kiállítása.
Laboda Kornél és Fekete Ádám rendezése a Jurányiban A csatorna címmel bemutatásra kerülő előadás egy állami televízió egy napját kíséri végig, amelyen az igazgatónak a teljes stábot el kell bocsájtania. [...] Bővebben!
Robert Pattinson egyenesen egy fekete lyuk felé tart - videó Mutatjuk a High Life első előzetesét.
Követ tömtek a tízéves gyermek szájába, hogy ki ne keljen a sírból Egy vámpírsírt fedeztek fel amerikai régészek a közép-olaszországi Lugnano mellett. A római kori temetkezési helyszín fontos bizonyíték, hogy az ókorban is alkalmazták a leginkább a középkorból és a kora újkorból ismeretes szokást, miszerint a gyanúsnak bizonyuló halottat valamilyen módon a föld alatt kell tartani, nehogy kimásszon onnan, adta hírül az Independent.