Ben Affleck kirakta Playboy-modell barátnőjét, mert csak a józanságra szeretne koncentrálni

A színész szakított a 22 éves modell barátnőjével, Shauna Sextonnal, hogy minden erejével józan tudjon maradni. Ki érti ezt? - Szeretett vele lenni, de most magára szeretne koncentrálni, és hogy összeszedje magát, amit nem tud elképzelni a barátnője mellett  - mondta a People magazinnak a színész egyik állítólagos barátja.

2018. október 11. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Férfinak vallott szerelmet Ben Affleck Szerelem van a levegőben!

Ismét levetkőzött a világ legdögösebb játékvezetőnője - fotók A Playboy olasz kiadása kedvéért dobta le ruháit és bújt szexi fehérneműbe hazája - és talán az egész világ - legdögösebb játékvezetőnője, Claudia Romani. A bikinimodellből lett bíróról már több alkal...
Ben Affleck megint megborotválkozott, pont úgy, mint 2015-ben
Bíró Ica szexin pózolt a Playboy címlapján - Ennyire dögös volt fiatalon Bíró Icáról rengeteg szexi kép készült fiatalkorában.
Exével kavar Ben Affleck Visszatért az exéhez Ben Affleck? A Good Will Hunting című film színésze balhés hónapokon van túl: hosszú huzavona után hivatalosan is elvált Jennifer Garnertől, és kiújult alkoholproblémái miatt az e...

Ben Affleck nem lesz Batman többé! Maga Ben Affleck jelentette be a hírt, de nem túl szokványos módon.
Ben Affleck elbúcsúzott Batman szerepétől Nem Affleck fogja alakítani Bruce Wayne-t a 2021-re beharangozott új DC-képregényfilmben.
Melyik sportolónk az igazi playboy? Elért sikereik döntő szerepet játszottak a jelölésükben.
Keresik az Év Férfiját - Jön a Playboy Man of the Year Mutatjuk a jelölteket!
Crime authority in 'one ring' phone scam warning People in Hungary may fall victim to an international phone scam conducted by criminal gangs, the communications director of the National Crime Prevention Council warned on Tuesday.
A People Can Fly már nem akar a Painkiller sorozattal foglalkozni A jogok sem náluk vannak, de nem ezen múlik, hogy készítenének-e folytatást.