Ben Affleck kirakta Playboy-modell barátnőjét, mert csak a józanságra szeretne koncentrálni

A színész szakított a 22 éves modell barátnőjével, Shauna Sextonnal, hogy minden erejével józan tudjon maradni. Ki érti ezt? - Szeretett vele lenni, de most magára szeretne koncentrálni, és hogy összeszedje magát, amit nem tud elképzelni a barátnője mellett  - mondta a People magazinnak a színész egyik állítólagos barátja.

2018. október 11. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Véglegesítette válását Jennifer Garner és Ben Affleck Az egykori hollywoodi álompár, Jennifer Garner (46) és Ben Affleck (46) megegyezett a gyermekek felügyeletéről, és ezzel három év után véglegesítették a válásukat egy magán bíró előtt Kaliforniában, a...

Ben Affleck a világ előtt is kimondta, hogy függő Az elvonókúrája után nyilatkozatott adott ki a színész, melyben őszintén beszél a betegségéről.
Ben Affleck és Jennifer Garner hivatalosan is elváltak Ennyi volt. Vége.
Így szórakozott Ben Affleck Playmate barátnője, amíg a színész elvonón volt Shauna Sexton szemmel láthatólag kihasználta, hogy Affleck nem ért rá.
Ben Affleck hatalmas izmokkal és új frizurával jött ki az elvonóról Vélhetően a gyógyulásának az is része, hogy igyekszik minél többet sportolni, ez pedig meg is látszik rajta.
Ben Afflecket teljesen kicserélték a rehabon Hihetetlen formában van Ben Affleck: a színész néhány héttel ezelőtt vonult be rehabra alkoholproblémái miatt, családja pedig többször jelezte, hogy rendkívül büszke a démonaival megküzdő Affleckre. ...

Nem fogod kitalálni - Ide vezetett Ben Affleck első útja a rehab után Ráadásul más nőre cserélte Playmate barátnőjét.
Vállalati csalódások - teljes film Rendező: John Wells Szereplők: Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Kevin Costner, Thomas Kee, Craig Mathers 
Meghalt az olasz playboy, aki 6000 nővel feküdt le Szex közben érte a halál.
Ben Affleck egészsége érdekében komoly döntést hozott meg A színész már több, mint egy hónapja elvonón van, és bár állapota rohamosan javul, úgy érzi, nincs túl a nehezén.
Egykori Playboy-modell és utcai harcosok a 2018/09-es GameStarban Címlapon a Shadow of the Tomb Raider, teljes játékunk az Ultra Street Fighter IV. Ahogy máskor, úgy szeptemberben is 116 oldalon jelentkezünk.
Casey Affleck elárulta: Ezért olyan nehéz Bennek leszokni az alkoholról Nem csoda, hogy Ben Affleck ilyen szörnyű állapotban van.