Ben Affleck kirakta Playboy-modell barátnőjét, mert csak a józanságra szeretne koncentrálni

A színész szakított a 22 éves modell barátnőjével, Shauna Sextonnal, hogy minden erejével józan tudjon maradni. Ki érti ezt? - Szeretett vele lenni, de most magára szeretne koncentrálni, és hogy összeszedje magát, amit nem tud elképzelni a barátnője mellett  - mondta a People magazinnak a színész egyik állítólagos barátja.

2018. október 11. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ben Affleck és kommandósosztaga kirabol egy drogcézárt A Netflix akciófilmje tömve van hollywoodi sztárokkal. Előzetes.

Playboy modellre cserélte David Beckham fiát a fiatal színésznő A 21 éves Chloe Moretz négy évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban David Beckham fiával, de úgy tűnik, ennek most vége, nemrég lekapták ugyanis, ahogy a 27 éves Playboy modellel, Kate Harrisonnal...
Chloë Grace Moretz dobta Beckham fiát, hogy aztán Playboy-modellel randizzon A fiatal színésznő nőies pasik után most lányokkal is kavar.
Zimány Linda és Kedves Ferenc is ott volt a Playboy Hero gálán Megjöttek az esemény hivatalos fotói, de közös kép nincs róluk. Ott volt viszont Gubík Ági, Som-Balogh Edina és Zséda is, őket is meg lehet csodálni.
Több mint 160 ezer dollárért kelt el Hugh Hefner írógépe Hugh Hefner hagyatékának tárgyait árverezték el a hétvégén Beverly Hillsben: a Playboy-alapító írógépe 162 500 dollárt (46 millió forintot) ért meg új tulajdonosának.
Egy látássérült beperelte a Playboy weboldalát, mert vakok számára nem olvasható Nagyon el szeretné olvasni az ott található cikkeket, de nem tudja.

Cini a legszebb pucérok között! Zalatnay Cinit is beválasztotta a Playboy történetének 65 legjobb címlaplánya közé. Az énekesnő a 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotóival érdemelte ki, hogy Kim Basinger, Cindy Crawford és Marilyn ...
Itt a vég? Hatalmas aszteroida csapódhat be a Földbe! Ha Bruce Willis és Ben Affleck még él, meg vagyunk mentve.
A Playboy-pápa legendás pizsamájába bújhat Mondjuk nem két fillérért...
Rekord áron kelt el Marilyn Monroe Arany Glóbusz-díja Elárverezték a filmcsillag 56-os Ford Thunderbird autóját, és az első Playboy magazint is, amin ő szerepelt.
Ezra Miller a legújabb Playboy-nyuszi Az Igazság Ligája és a Harry Potter-sorozat sztárja úgy érzi, a monogámia nem neki való, szexuális partnerei között férfiak és nők is vannak.
A német Playboy bohócot csinált magából Morricone végülis nem nevezte kreténnek Tarantinót.