A többség támogatja, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez

Tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy "az ide érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része korrupciós csatornákon magánzsebekbe vándorol."

2018. október 22. 11:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem csak Magyarország havazódott be a hétvégén, hanem egy legendás F1-es pálya is Parc Fermé: Nem csak Magyarország havazódott be a hétvégén, hanem egy legendás F1-es pálya is

Egész Magyarország tüntetésektől lesz hangos vasárnap Legalább hét városban lesznek megmozdulások.
Ön is segíthet megmenteni a korallzátonyt, erre a színre figyeljen A Pantone Színintézet nemrég kihirdette a 2019-es év színét, ezt használja most fel a WWF Magyarország.
Nikolic: Tudtuk, hogy fölösleges, mégis mindent beleadtunk A szerb edző szerint nemcsak a Vidi szurkolói, hanem egész Magyarország büszke lehet a csapatra.
Bakondi György: hazánkban szilárd a belbiztonsági helyzet A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint Magyarország azáltal, hogy útját állta a tömeges migrációnak, szerencsés helyzetbe került.
Tovább élhetsz, ha leolvadnak rólad a fölösleges kilók A felnőtt magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, ezzel az eredménnyel 2018-ban Magyarország volt a világ negyedik legelhízottabb országa. A fölösleges kilók nem csak esztétikai prob...

Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködé...
Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket Blinken ex-nagykövet olvasói levélben erősítette meg: a magyar kormányok nem tartják be a washingtoni megállapodást.
Palkovics László: Ott várhatunk sikereket, ahol a tudás és az innováció a döntő A miniszter emlékeztetett: a magyar kormány víziója, hogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon.
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.
Ajándékcsomagokkal és klasszikus dallamokkal a szebb karácsonyért A Filharmónia Magyarország minden egyes programján kiemelt szerepet szán a gyermekeknek.
Marad a Vodafone a 2100 Mhz-en, ezen szórják majd a szupergyors internetet is Meghosszabbította a hatóság a Vodafone Magyarország 2100 MHz-es frekvenciahasználati jogosultságát.