Nézőpont Intézet: A rendőrviccek iróniája a múlté

A közvélemény-kutatásuk szerint ötmillió magyar büszke a rendőrökre.

2018. október 22. 11:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szavazatot is hozhat a higgadt politizálás Az Orbán Viktor által a tegnapi Kormányinfón is képviselt nyugodt erő politikája növelheti a kormánypártok támogatottságát – értékelte a miniszterelnök sajtótájékoztatóját a Magyar Időknek Tót...

Georg Spöttle: Együtt kell élnünk a terrorfenyegetettséggel 2018 utolsó napjaiban, valamint újév első napján is történt terrortámadás Európában. A Mokkában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, a Nézőpont Intézet elemzője beszélt bővebben a történtekről.

Friss hírek
Deglobalizáció A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
Némileg javult az ausztriai hóhelyzet Csökkent valamelyest a lavinaveszély az ausztriai Alpokban, az országban számos, korábban a hó miatt elzárt, illetve lezárt utcában újraindult a forgalom – közölte az osztrák lavinaelőrejelző-központ szerdán
SzanyiBrexit
Kiáll a dolgozói mellett az MTVA Papp Dániel megbízott vezérigazgató az MTVA dolgozóinak eljuttatott körlevélben elnézést kért, amiért „két országgyűlési képviselő sajnálatra méltó módon újabb törvénysértéssel tarkított akcióba kezdett az MTVA épületében”, és közölte, a közmédia kiáll valamennyi dolgozója mellett
Megkezdődött az influenzajárvány Megkezdődött az influenzajárvány az országban, a figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint január 7
A magyarok nagy többsége elutasítja az illegális bevándorlást A magyarok kétharmada (67 százaléka) aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen (41 százaléka) pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt.

Nőtt a Fidesz népszerűsége Nem hoz sikert az ellenzéki pártoknak a botránypolitizálás - ez derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb elemzéséből. A decemberi kutatás arra is rávilágít, hogy a Fidesz népszerűsége nőtt, az ellenzék...
Szakértő: az ellenzék előre megbeszélt forgatókönyv alapján próbálta leuralni a parlamentet A Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzéki pártok szervezett módon, előre megbeszélt forgatókönyv alapján próbálták átvenni az uralmat a parlament felett a múlt szerdai országgyűlésen.
Tüntetés a TV-székház előtt: Előre megtervezett ellenzéki akció? Folytatódott a tüntetés az MTVA székháza előtt a munka törvénykönyvének módosítása ellen. Erről, valamint a bécsi EU-Afrika fórumról Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője beszélt a Mokkában.

Top hírek:
Hat autó ütközött az M0-s autóúton A XVI. kerületben volt a tömegkarambol.
Bírósághoz fordult a TASZ a kormánypárti médiabirodalom miatt A TASZ szerint a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) mögötti fúzió alkotmányellenes.
Válasz helyett kioktatást kapott az MTVA-vezértől Hadházy és Szél A két ellenzéki politikus tizenegy kérdést szegezett neki Papp Dánielnek a meghamisított Cohn-Bendit-riporttól ifj. Lomnici Zoltán instruálásáig sok mindenről. A válaszokból szemezgettünk.
Most Székesfehérváron tüntetnek a túlóratörvény ellen A szombatra országosan meghirdetett tiltakozás mellett szerdán Fehérváron is demonstrálnak.
Egy síremlékben találták meg a Portik és Gyárfás beszélgetéseiről készült hangfelvételeket A Magyar Idők szerint a felvételeket 2017-ben válogathatták külön a többitől.
Amerikában rangos helyről kapott elismerést a CEU, azután, hogy tőlünk elüldözték Az amerikai akkreditációt végző bizottság vezetője dicséretek sorával illette az egyetemet.