Az Európai Néppárt listavezetői helyére pályázó Alexander Stubb a pártból való kizárással fenyegette meg Orbánt és a Fideszt

Azt mondta, a Fidesznek hitet kell tennie az Néppárt értékei mellett, ha maradni akarnak.

2018. november 3. 9:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ungár Péter: Akik kívülről támadnak, azoknak akkor sem tudnék megfelelni, ha személyesen váltanám le Orbán Viktort Ungár szerint az LMP azért kormányozhatatlan, mert az alapszabályát filozófusok és virágmezőn rohangáló hippik írták.

Orbán Viktor ellen és a migráció mellett kampányol Macron reklámfilmjében Salvini olasz belügyminiszter szerint a francia elnök retteg, és az uniós választásokon elsöpri a nép Macronékat.
Angard: Nem maradnak erők az ellenzéki oldalon Demeter Mártát feljelentette a Fidesz hivatali visszaélés vádjával. Milyen hatást gyakorolhat a képviselőnő ügye az LMP-re? Erről és még sok minden másról vitatkozott a négy vitapartner.
Pittsburgh és Orbán
Orbán Viktor egy kínai egyetem működésére rábólintott, a CEU még mindig vár Jöhet a Fudan Egyetem.
A parlamentben is téma volt az álhír-botrány A Fidesz szerint Demeter Mártát vissza kellene hívnia az LMP-nek a honvédelmi bizottságból.

A Fidesz-KDNP jelöltjét választották a dél-baranyai Kémes polgármesterévé A kormánypártok jelöltje, Szolykóné Pfeifer Gabriella 170 szavazattal nyerte el újfent a posztot, független kihívója, Horváth Zoltánné 95 voksot kapott.
Orbán szövetségese megkapta a behívót a börtönbe Nikola Gruevszki szerint politikailag motiváltak az ellene korrupció miatt folyó eljárások.
Jézusként ábrázolta Orbánt drMáriás a Biblia új kiadásához
Orbán Viktor a kedvenc török oligarchájával nézi a Vidi meccsét Görögországban Adnan Polat most is felfért a magángépre.
Saját blogján kezdett szánalmas magyarázkodásba Soros fia A partyarc gyorsabb volt, mint az amerikai hatóságok és megfejtette a csőbombák titkát a 444-n. Szerinte Trump és Orbán.
Vonát megvették, a Fidesz összefoghatott Sorossal Toroczkai szerint Vona Gábort megvették baksisért, és soha nem lehet neki megbocsátani. Az 56-os küzdelem pedig folyik tovább, de most a genderszak ellen. Az új radikális mozgalom, a Mi Hazánk megemlé...