Az Európai Néppárt listavezetői helyére pályázó Alexander Stubb a pártból való kizárással fenyegette meg Orbánt és a Fideszt

Azt mondta, a Fidesznek hitet kell tennie az Néppárt értékei mellett, ha maradni akarnak.

2018. november 3. 9:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor nincsen egyedül Felfüggesztés: győzelem vagy vereség? Az a biztos, hogy a Fidesz aktivizálta szavazótáborát Az Európai Néppárt belátta, hogy szüksége van a Fidesz mandátumaira - mondta híradónknak egy pol...

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem szabad túldimenzionálni az Európai Néppárt jelentőségét A vita végén meglátják, érdemes-e maradni.
Az Európai Néppártnak sikerült négyszögesítenie a kört a Fidesszel Olyan döntés született az Európai Néppárt politikai közgyűlésén, amelyből minden szereplő azt a részt kommunikálhatja, és csak azt, amelyik érdekében áll.
A Fidesznek nem okozna gondot, hogy vétójátékos legyen Magyarországnak viszont fájhat, ha a Fidesz elszakadna az Európai Néppárttól, mert a kormány veszítene az érdekérvényesítő képességéből.
Orbán Viktor méltó választ adott a személyeskedő kérdésekre A családvédelmi akciótervről, a bérekről és a politikai pályájáról is faggatták az ellenzéki képviselők Orbán Viktor miniszterelnököt hétfőn az Országgyűlésben, az azonnali kérdések és válaszok óráj...
Orbán főtanácsadója Weber új ötletéről: Ez birodalomépítés Hamar válasz érkezett az Orbán körüli szellemi holdudvarból Manfred Weber EPP-politikus és csúcsjelölt ötletére.

A felcsúti Maradona kézzel ütötte be az MTK hálójába a labdát Orbán focicsapata ezzel a góllal egyenlített, majd a hosszabbításban le is győzte a Pancho Arénában vendégeskedő MTK-t.
Ezeréves magyar-lengyel barátság A központi ünnepségen Orbán Viktor mellett beszédet mondott Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő is. Arról beszélt, hogy a magyar-lengyel barátság immár több mint ezer éve tart. A múltban pedig több a...
Az EP leszavazta a saját állásfoglalását A Néppárt és a szociáldemokraták taktikázása hozott meglepetést az EU és az USA közötti kereskedelmi tárgyalások megkezdésének ügyében.
A német választók többsége kizárná a Fideszt az Európai Néppártból Egyedül a szélsőjobbos AfD támogatói nem szakítanának a magyar kormánypárttal.
Weber: nem sikerült minden gondot megoldanunk Orbán Viktorral Konstruktívnak minősítette a magyar miniszterelnökkel folytatott megbeszélését az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője, Manfred Weber, keddi budapesti sajtótájékoztatóján, ugyanakkor hozzátette: nem....
Százezrekkel nőnek a képviselői fizetések A Fidesz tavaly megszavazta, hogy a parlamenti fizetéseknek követniük kell a magyar átlagkeresetet, ami elvileg 30 ezer forinttal nőtt tavaly.