Teljes kudarc lett Macron új propagandafilmje, amelyben Orbán Viktor kormányfővel riogat

A jövő májusi európai parlamenti (EP) választásokon való részvételre buzdít új videójában a francia kormány, amelyben feltűnik Orbán Viktor kormányfő és Matteo Salvini olasz belügyminiszter is. Jó sok probléma akadt eddig a videóval.

2018. november 4. 16:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már három hónapja keserítik meg Macron mindennapjait Három hónapja kezdődtek a francia sárgamellényes tüntetések.

Sorosozott egy jót Orbán Viktor kapcsán a Breitbart News Steve Bannon volt lapjának a Válasz Online Nigel Farage-zsal készített interjúja kapcsán jutott eszébe egy-két dolog.
Timmermans: Nem túlóratörvény kell, hanem magasabb bér a magyaroknak Interjút adott a baloldali EP-csúcsjelölt, akit Orbán Viktor kiemelten támadott az évértékelőn.
Anya, Apa helyett Szülő 1 és Szülő 2 Nem szólíthatják Anyának és Apának szüleiket a diákok a franciaországi iskolákban. Az új törvényt Emmanuel Macron egyik képviselője terjesztette a Nemzetgyűlés elé, amely el is fogadta azt. Így akarna...
Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
A hozzáadott érték növelése a cél A hazai ipar hozzáadott értékének növelése úgy lehetséges, ha kutatóintézeteink is összpontosítják erőforrásaikat az alapkutatások és az innováció területén egyaránt. Egyebek között ezt írta Orbán Vik...

Dől a pénz családtámogatásra, most akkor elkezdünk szülni? Orbán Viktor 7 pontos akciótervet jelentett be, hogy még több magyar szülessen. Körbekérdeztünk az utcán, hogy megtudjuk a milliós támogatások mennyire serkentik a gyereknemzési hajlandóságot.
Évértékelő - Megszólalt az MSZP is Az MSZP szerint úgy tűnik Orbán Viktor miniszterelnök "retteg", és erre "bizony van is oka"
Rendőrségi gránát csonkított meg egy sárga mellényes tüntetőt Tizenharmadik hete tartanak a tüntetések a Macron-kormány ellen.
Cigányozott a baloldal kedvence, Emmanuel Macron Feljelenti a sárgamellényes bokszoló a francia elnököt, mert rasszista szavakkal sértegette.
Az emberek döntenek Európa jövőjéről Minden olyan döntéssel meg kell várni az európai parlamenti választást, amely a kontinens jövőjét érinti. Ezt mondta Orbán Viktor a visegrádi országok és Németország csúcstalálkozója után. A miniszter...
Le Pen előre hozott választásokat javasolt Macronnak a találkozójukon Marine Le Pen, a francia radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés elnöke a nemzetgyűlés feloszlatását javasolta szerdán Emmanuel Macron államfőnek mintegy egyórás megbeszélésükön, valamint előre hoz...