Szándékosan lassítják az iPhone-ok működését

Egy szaklap azt írja, hogy az Apple iOS rendszerének múlt heti frissítésével ismét mesterségesen lassítják az iPhone-okat.

2018. november 5. 9:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Apple az új Nokia? Lejtőn a cég: az iPhone-eladások visszaesése megállíthatatlannak tűnik.

Emelkedik a gyed, jön a gyod, tovább nőnek a bérek Még a tavalyinál is rosszabb év elé nézhet az Apple.
Felpattantak az tengerentúli tőzsdék a tegnapi zuhanás után Nagyot estek tegnap az amerikai tőzsdék, a hangulatot az Apple szerdai piaczárás után beérkező, visszavágott árbevétel előrejelzése mellett a vártnál lényegesen gyengébb feldolgozóipari ISM...
Németországban is betiltottak néhány iPhone-modellt A kínai piac után Németországban sem árusíthat bizonyos iPhone-modelleket az Apple. Az ok: a Qualcommal folytatott szabadalmi vita.
Az Apple több milliárd dolláros bevételkiesésre számít a kínai piac lassulása miatt Már nem vesznek annyi Iphone-t, és Trump kereskedelmi háborúja sem segít.
Visszaeshet az iPhone XS Max gyártása A Citi Research szerint félbe vágják az Apple iPhone XS Max gyártását.

Ismerkedős és fotós az év legjobb mobilos alkalmazásai között Merész applikációk, a Google és az Apple őket tette a dobogóra.
Kigyulladt egy iPhone XS Max Ohioban történt az első ilyen eset, az áldozat pedig úgy döntött, bepereli az Apple-t.
Ausztria is megadóztatná a Google-t, a Facebookot, az Amazont és az Apple-t Felbátorította őket a francia kormány, amely jövőre megadóztatja a netes szupervállalatokat.
Rengetegen töltötték le a kamu Alexa-appot az Apple-től Valahogy átjutott az Apple szigorú szűrőjén egy hivatalos Amazon Alexa telepítőnek látszó gyanús app.
Még az Apple-t is átverte az alkalmazás, ami az Amazon okoshangszórójához "való" A Setup for Amazon Alexa nemcsak, hogy átjutott az Apple szigorú szűrőjén, de a toplistákba is bekerült az alkalmazás.
Erősen megzuhantak az Apple részvényei Az eladásokkal és a betiltással kapcsolatos jelentések hatására nagy mélységbe zuhant az Apple tőzsdei árfolyama.