Szándékosan lassítják az iPhone-ok működését

Egy szaklap azt írja, hogy az Apple iOS rendszerének múlt heti frissítésével ismét mesterségesen lassítják az iPhone-okat.

2018. november 5. 9:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

iMac konfigurációit is frissen tartja az Apple Frissített asztali számítógépinek egy részét. Az iMacek új processzorokat és videokártyákat kaptak.

Csatát nyert a Qualcomm: zsebbe kell nyúlnia az Apple-nek A Qualcomm-Apple közötti háború egyik csatáját nyerte meg a San Diegói chipgyártó. A bíróság egyetértett vele abban, hogy szabadalmakat sértett az Apple.
Már előrendelhető az új iPad Air és iPad Mini Meglepő, de valahol érthető: már a hivatalos bejelentés előtt el lehet kezdeni leadni a rendeléseket az Apple legújabb tableteire.
Jelentős változásra figyelmeztetnek az okostelefonoknál - Aggódhat az Apple és a Samsung A Fitch Ratings elemzői szerint idén tovább csökken az okostelefonok iránti kereslet, a visszaesés pedig érzékényen érinti majd az alkatrészgyártó cégeket, különösen azokat, amelyek az Apple és a...
Még nincs vége: most az Apple szolgáltatásai nem működnek Már a harmadik nagy internetes cég szolgáltatásaival van baj két nap alatt, egyre égetőbb a kérdés, hogy ez vajon véletlen-e?
Ez jó húzás: két kedvelt jellemzőt is megtarthat az Apple az idei iPaden Idén már a hetedik generációs iPad érkezik, és úgy tudni, hogy az Apple nem változtatott két olyan jellemzőn, amelyet szeretnek a felhasználók.

Két hét múlva jöhetnek az új iPadek és az Apple további meglepetései Az Apple hivatalosan is megerősítette, hogy március 25-én tartja meg a következő nagy rendezvényét.
Hamarosan indulhat az Apple AR-szemüveg gyártása Már idén megkezdődhet a kiterjesztett valóságra építő headset/szemüveg gyártása, a készülék csak iPhone-okkal lesz használható.
Akadoznak az Apple legdrágább iPhone-jai Akadozó animációk dühítik az iPhone XS és az iPhone XS Max készülékek felhasználóit.
Úton az Apple high-tech szemüvege? iPhone-kiegészítő lehet a kiterjesztett valóságos kütyü.
Sokaknak jól jöhet: fontos változás az iPhone-ok szervizelésénél Változtatott szervizelési szabályozásán az Apple, nem baj, ha a javítandó iPhone-ban harmadik fél akkumulátora van.
Videó: Nagyot bakizott Donald Trump, Tim Cook meg faarccal nézte Az amerikai elnök épp Tim Cooknak, az Apple vezérének hálálkodott, amikor megpróbálta őt nevén nevezni.