Cáfol a Katasztrófavédelem: pánikkeltés, hogy a lakosokkal vitetik el a szemetet

Korábban arról szóltak a hírek, hogy ha nagy baj van, a kukásautók kezelésére ideiglenes polgári védelmi szolgálatot rendelhetnek el ez pedig a lakosság bevonását takarja.

2018. november 6. 9:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Életet mentett az ajándék füstjelző A tűzoltóktól ajándékba kapott füstérzékelő mentette meg egy kislány életét Takácsiban. Mindössze két és fél héttel ezelőtt kapták a jelzőt, a katasztrófavédelem az elmúlt hónapokban több rászoruló cs...

Tűz ütött ki egy tízemeletes szegedi társasház erkélyén, hét ember kórházba vittek Tűz ütött ki egy tízemeletes szegedi társasház erkélyén szombaton, hét ember kórházba vittek füstmérgezés gyanújával - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A közlemény szerint a Pentelei soron ...
A katasztrófavédelem figyelmeztet: veszélyes időjárás miatt adtak ki közleményt Az OKF szerint fákat döntött ki, és házakat rongált meg a viharos szél, de még nincs vége.

Videót közölt a Katasztrófavédelem a 4-es metró alá esett ember mentéséről Az utas az életmentő árokba zuhant, túlélte a balesetet.
Népszava: a vonuló tűzoltók ötöde hiányzik A Katasztrófavédelem tagadja a létszámhiányt, de pontos számokat nem közöl az állományról.
Videót közölt a katasztrófavédelem a pusztító farmosi nádastűzről Majdnem 200 hektáron égett a nádas Kelet-Pest megyében csütörtökön.
Így vigyáz kétmillió ember biztonságára a fővárosi katasztrófavédelem Közzétette a katasztrófavédelem a legmegrázóbb budapesti tüzekről és balesetekről készült felvételeket.