Tízen sem laknak a pici magyar falucskában: pedig Szanticska bámulatosan szép

Szanticska a Cserehát gyöngyszeme, és a legkisebb magyar falunak tartják.

2018. november 8. 12:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Alapjogok helyett migráció Az Európai Parlament plenáris ülése megszavazta az uniós alapjogokkal foglalkozó éves jelentését is. Gál Kinga, fideszes EP-képviselő közleményében úgy fogalmazott: a jelentés már nem az alapjogokról szól, hanem az Európai Parlament bevándorláspárti többségének nyomásgyakorlásáról. A jelentés ugyanis ösztönzi az illegális migrációt és elítéli azokat a tagállamokat, amelyek nem fogadnak be .
Hétvégi szerelmi horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!
Még 3 nap! Jön a visszavágó! - hétfő 19.00 Erről ne maradj le: Vajon sikerül az újabb győzelem? Magyar - román visszavágó hétfőn 19.00-kor a TV2-n! 
A fenevad gyomrában - Teljes film Rendező: Siu-Tung Ching Szereplők: Steven Seagal, Monica Lo, Byron Mann, Sarah Malukul Lane, Patrick Robinson  #filmekegesznap
Gundel Takács Gábor: ˝Már alig várom az unokákat, hogy...˝ Gundel Takács Gábor viccesen bevallotta, hogy nagyon várja már az unokákat, így legalább eljuthat ˝feltűnés nélkül˝ olyan helyekre, ahova egyébként nem feltétlenül menne. 
Barcelonáig mentek a Legyen Ön is milliomos! adásában Andráson kifogott, hogy mi az a garaboly, ezért éppen Barcelonában pihenő rokonát riasztotta telefonon. Fél perc erejéig a spanyolországi városba "repülhettek" a stúdióban lévők, de vajon jó válasz érkezett?

Top hírek:
Százkarátos szerelem - január 23., szerda, 21.00 Ajánló - Szereplők: Emma Thompson, Pierce Brosnan, Timothy Spall, Celia Imrie, Tuppence Middleton
X-faktoros tehetséggel jár Liu Shaolin Sándor December óta van együtt új szerelmével a téli olimpián aranyérmet begyűjtő gyroskorcsolyázónk, Liu Shaolin Sándor. A sportoló a 2013-as X-Faktorban feltűnt énekesnőbe, Péterffy Lilibe szeretett bele. Karácsonytól számoljuk, hogy együtt vagyunk. A Városligeti Műjégpályán, egy fotón figyeltem fel Lilire, aztán a december eleji, kazahsztáni világkupa alatt írtam rá - mesélte Liu Shaolin a Blikknek.
Anyukák segítségét kéri Horváth Éva - nem tudja, mit tegyen Gondban van Horváth Éva, ezért követői - elsősorban persze az anyukák - segítségét kéri: "Kristóf Úr már elmúlt 20 hónapos és úgy tűnik egyáltalán nem akar lemondani a ciciről (pedig már jó lenne). Próbálkoztam már tápszerrel, tejitalokkal, de utálja (mondjuk ezt megértem), én pedig már nagyon örülnék, ha inkább hurkát vagy kolbászt enne" - írja posztjában Éva.
Bűvöld el az ünnepeltet ezzel a pofonegyszerű szülinapi csokitortával! Kezdők is bátran belevághatnak.
Tisztességtelen ajánlat! Tatár Csillának 1000 eurót kínáltak egy szexrandiért A műsorvezető jól szórakozott az ajánlaton, amit követőivel is megosztott. Lapunknak azt is elárulta, hogyan kell kezelni az ilyen zaklatásokat.
Az elveszett légió - teljes film Rendező: David Kocar, Petr Kubik Szereplők: Tom McKay, Michelle Lukes, Brian Caspe, Jim High, Ted Otis. #filmekegesznap