Próbáltad már beírni a Google Mapsbe, hogy Zalaegerszeg, Tó utca 1 és utána Street Viewban körbenézni?

Megéri!

2018. november 8. 14:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gamer Expo 2019 - holnap vegyétek Zalaegerszeg felé az irányt! Március 23-án a PlayIT szervezői ismét elhozzák Zalaegerszegre a Gamer Expót.

Waze lesz a Google Térképből, ez már egyre biztosabb Néhány felhasználónál már megjelentek a Google Maps új funkciói, köztük az is, amellyel jelezhetővé válnak a balesetek és útakadályok.

Friss hírek
Lecsapott az MNB: több tízmilliós bírság a népszerű biztosítónak A Posta biztosítóit büntették....
Brexit: nem tudjuk hogy sírjunk-e, vagy nevessünk A múlt héten az EU két alternatív kilépési dátumot is ajánlott az Egyesült Királyságnak, amit Theresa May elfogadott. Azonban a kilépés eredeti hetére is maradtak még bőven szavazások a brit alsóházban. A Kibeszélő új adásában azt próbáltuk megfejteni, mi történik a brexittel.
A Juventus is vinné a Barca kiszemeltjét Jobbnál jobb ajánlatokat kaphat a fiatal futballista.
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 61. adás A Kihívók egyre közelebb vannak a győzelemhez és a Villához. Vajon Timi megtudja állítani Hannát, hogy újabb pontot szerezzenek? 
Veszteséges volt, nem fizet 2018-ra osztalékot a Waberer's Ezt javasolja az igazgatóság az április 16-i közgyűlés előtt.
Tények röviden 3, 2019. március 25., hétfő Tények röviden ...

A város, amelyet lenyomott egy nagyközség A Monarchia nagy nyertese volt Nagykanizsa, mégis a félreeső Zalaegerszeg lett a megye központja.
Egyszer még lesz ebből Lazaegerszeg! - Az én városom: Zalaegerszeg (Goulasch) A Goulasch néven rappelő Gergály Norbert vezetett minket körbe Zalaegerszegen, hogy megmutassa a kedvenc helyeit. Indul "Az én városom".
Életveszélybe kerülhet, aki télen csak a Waze-féle navigációs appokra hallgat A navigációs appok, például a Waze vagy a Google Maps igyekeznek kevésbé forgalmas útvonalakat ajánlani a felhasználóknak. Azt azonban sokszor nem veszik figyelembe, ha egy út például havazás miatt j...

Top hírek:
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában
Egyetlen példa, ami bizonyítja, milyen hülyeségeket tud beszélni egy politikus, ha mikrofonhoz jut