Próbáltad már beírni a Google Mapsbe, hogy Zalaegerszeg, Tó utca 1 és utána Street Viewban körbenézni?

Megéri!

2018. november 8. 14:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kupameccsen dőlt el (átmenetileg?) a DVTK edzőjének a sorsa Simán nyerhetett volna a Zalaegerszeg is.

Dárdai Pál Herthája és a Bayern München viszi a keddi sportprogramot Az NB II-es Zalaegerszeg az OTP Bank Ligában utolsóelőtti Diósgyőrt fogadja a Magyar Kupában.

Friss hírek
Mi a szélcsatornák szerepe az F1-ben? Parc Fermé: Mi a szélcsatornák szerepe az F1-ben?
Kiprich József unja a tétlenséget - interjú A korábbi magyar és ciprusi gólkirály, Feyenoord-gólvágó, 70-szeres magyar válogatott Kiprich József jelenleg otthon ül, és várja az új munkalehetőséget.
Biztonságban vannak a magyarok Mi lesz a Nagy-Britanniában élő magyarokkal? teszi fel a kérdést sok honfitársunk a brexitet övező konfliktushelyzet láttán.
Aszályos nyár Az aszályos nyár, a tartós forróság és a kevés csapadék érzékenyen érintette az európai mezőgazdasági termelőket, például Hollandiában a burgonyatermesztőket.
Trump keddre részletes jelentés kap arról, ki állhat Hasogdzsi meggyilkolása mögött Az elnök szerint szerint nagyon elhamarkodott a CIA értékelése.
Parkolóba zunant egy II. világháborús gép Texasban A gépen lévő két ember meghalt.

Ezzel a kamerával még a Street View-t is szerkesztheti 4000 dollárba kerül, de cserébe 11K felbontású panorámafotókat készíthet vele.
A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja A Google utcakeresője sokszor szerepelt már a hírekben, de amiatt valószínűleg még soha, hogy egy férj a szolgáltatás segítségével buktatta le hűtlen nejét. Most ez is megtörtént.
Rögtön elvált a feleségétől, miután meglátta a Google Maps-en, hogy mit csinált egy másik férfival Sok mindent köszönhetünk a Google-nek, már egy válást is.

Top hírek:
Nem kérette be Kijev a magyar nagykövetet Íjgyártó István magyar kezdeményezésre folytatott megbeszélést.
Súlyos jogsértésre hivatkozva nem hosszabbították meg a Sláger FM és Music FM szerződését A médiatanács nem hosszabbította meg a Sláger FM és Music FM szerződését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.
Emmi: Jut hely a szállásokon minden otthontalannak A hajléktalanellátó rendszer felkészült a télre.
Videók a budapesti tűzről Egy négyemeletes ház tetőszerkezete gyulladt meg.
Cafetéria jövőre: hogyan támogathatják a vállalatok dolgozóik egészségét? Amíg az elfogadott őszi adócsomag értelmében a legtöbb cafeteriaelem bérként adózik jövőre, addig a munkáltatók kedvezményesen a dolgozók pihenését és az egészségcélú költéseket támogathatják a SZÉP-kártyán és az egészségpénztáron keresztül. Az önkéntes pénztári célzott szolgáltatások céges támogatása továbbra is 40,71 százalékkal adózik, a legújabb kedvezmény pedig, hogy a dolgozóknak 20 százalék szja-visszatérítés jár a megszokott munkáltatói hozzájárulás után.
Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben Vlagyimir Putyin nagy barátja, Orbán Viktor lelkes rajongója az a Dana Rohrabacher, aki az amerikai félidős választások talán legnagyobb vesztese.