Egy újkígyósi nagymama nekiment a tesitanárnak, mert az guggolásokat végeztetett az unokájával

A gyerek nem vitt tesicuccot, erre a tanár külön feladatot adott neki. Aztán jött a nagymama.

2018. november 8. 16:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Elküldte jelentését az ÁSZ két pártnak Elkészült a kampánypénzek ellenőrzéséről szóló jelentéstervezetet.
Tuti tipp karácsonyra: pénisz formájú ékszer 18+ Akár tetszik, akár nem, a karácsony a nyakunkon van. Hozzátartozik az ünnephez az eszeveszett vásárlási láz is, ami főként akkor okoz szinte már fizikai fájdalmat, ha egyszerűen képtelenek vagyunk kitalálni, mit is adjunk egy-egy rokonunknak. Az egyik világhírnek örvendő dizájnermárka, a Saint Laurent idén karácsonyra meglehetősen intim ajándékötlettel rukkolt elő mindenki női rokona számára.
Bohócorrot vitt Polt Péternek a parlamentben a Párbeszéd politikusa Tordai Bence szerint a főügyész elszabotálta a vádemeléseket a kormánynak kellemetlen botrányoknál.
Nemzetközi csellófesztivált rendeznek Székesfehérváron A fesztiválon huszonketten vesznek részt, a résztvevők fele magyar csellista lesz. A külföldiek között lesznek brazil, görög, japán, chilei és német gordonkások is.
Gyereket vár a női kéziválogatott játékosa, kimarad az Eb-keretből Hornyák Dóra hónapokra felhagy az élsporttal, Kim Rasmussen szerint megtalálják a megoldást.
Budapest és Abu-Dzabi összehangolja terrorellenes akcióit Szijjártó Péter együttműködési megállapodást írt alá az Egyesült Arab Emírségekkel a terrorizmus ellen.

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.