Károly herceg elmondta, milyen király lenne

Sokan aggódtak, hogy Károly herceg királyként is beleavatkozna közügyekbe, de a trónörökös most eloszlatta a kétségeket.

2018. november 8. 19:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Károly herceg aggódik Meghan és Harry gyermeke miatt Szerinte hatalmas veszélyben van a jövőjük!

Fél órán belül kétszer gázol a villamos Budapesten Fél órán belül két embert is elgázolt a villamos Budapesten. Az első baleset a Róbert Károly körúton, a Kacsóh Pongrác úti felüljáró közelében történt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sér...
Kiderült: Ő Károly herceg kedvenc unokája Vajon György, Lajos herceg vagy Charlotte hercegnő a szerencsés?
Gesztesi Károly: Vidéki sanzon 4. adás Mező Misiként lépett színpadra Gesztesi Károly, aki a Magna Cum Laude népszerű slágerét, a Vidéki sanzont adta elő. Előadását a zsűri 28 pontra értékelte.
Schmied Zoltán: Orvosnak készültem egy ideig, rendőrnek soha A Tűzvonalban után ismét jó zsarut játszik Ujj Mészáros Károly thrillerében, az X-ben. Interjú Schmied Zoltánnal.
Ez Károly herceg különleges és megható ajándéka György hercegnek A nagyapja éltre szóló meglepetése a trónörökösnek

Már a rendszerváltás után úgy éreztem, ez nem az, amit ígértek - Interjú Ujj Mészáros Károllyal, a Liza, a rókatündér és az X A rendszerből törölve rendezőjével A Liza, a rókatündér váratlanul nagy siker lett, a rendező most egy krimivel és Kulka János betegsége utáni első filmszerepével tért vissza. Ujj Mészáros Károly gyávának tartja magát, mégis beszélt ne...
Üvegtigris 2. - Teljes film Rendező: Rudolf Péter Szereplők: Rudolf Péter, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Horváth Lajos Ottó, Szarvas József, Selmeczi Roland, Besenczi Árpád, Gesztesi Károly, Básti Juli, Szilágyi Tib...
Hír: Továbbra is marad a szemét reagálás Kontrát Károly nyilatkozatára Kontrát Károly államtitkár szerint a kormány mindig az emberek érdekét nézi, ezzel szemben eddig semmit sem csinálták azért, hogy megoldódjon az a szemétszállítási káosz, amit okoztak.
Sokkoló titok derült ki Diana és Károly esküvőjéről Olyan titokról hullt le a lepel, amire biztos nem számítottál!
Gesztesi Károly: Yé ké yé ké 3. adás Mory Kanté slágerével, a szavannák éneklő királyává változott Gesztesi Károly a színpadon. 34 pontot kapott produkciójára a zsűritől.
Nyugdíjas király lesz Károlyból? Lehet, hogy soha, vagy csak nyugdíjas korára, három év múlva, 72 évesen lehet király a brit uralkodó, II. Erzsébet legidősebb fiából, Károly hercegből.