Súlyos baleset Szentendrén

Egy embert kórházba kellett szállítani.

2018. november 8. 21:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tömeg a nyílt napon az Országházban Nyílt napot tartottak az Országházban, ingyen be lehetett menni az épületbe, és meg lehetett nézni például a Szent Koronát. Nagyon sokan akartak bejutni, hosszú sor volt, volt, aki több, mint egy órát...

Friss hírek
150 milliót ad a kormány, hogy múzeummá alakítsanak egy házat a Balatonon Múzeum lesz a Székely Hadosztály egykori parancsnokának házából.
Gulyás Gergely szerint Orbán megkapta a felhatalmazást az "önkéntes" felfüggesztésre A Népszava viszont úgy tudja, erről semmilyen formális döntés nem született a Fideszben.
Kövér: A regionális együttműködések növelik az EU hatékonyságát Az európai térség a világban betöltött szerepe és súlya csak akkor őrizhető meg, a súlyvesztés csak akkor mérsékelhető, ha az Európai Unión (EU) belüli együttműködés hatékonyabb lesz a jövőben – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a felvidéki Pőstyénben hétfőn.
A kazános videó miatt Pócs lemondatását követelik Orbántól Setét Jenő roma polgárjogi aktivista, az Idetartozunk Egyesület elnöke írt a miniszterelnöknek.
4 év fegyház nemi erőszakért 2015-ben egy négyfős társaság erőszakolt meg egy magatehetetlen külföldi nőt, első fokon bűnösnek találták őket.
Mozgolódás a Kesmánál: kinyomtatják a Mandinert, Lánczi távozik a Figyelőtől Nem értek még véget az átalakítások a kormányközeli médiaholdingnál, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnál (Kesma) értesült a 24.hu.

Szentendre karnevállal búcsúztatja a telet A Fő téren felállított nagyszínpadon két napon át egymást követik a zenei produkciók.
A szerb nemzetiség formálta Szentendrét a mai képére Szentendre romantikus műemléki környezete, mediterrán hangulatú belvárosa, na és a Duna-part bája miatt kedvelt úti célja a hazai és a külföldi turistáknak egyaránt.

Top hírek:
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában
Halálos baleset Csongrádnál A 451-es úton elütöttek egy gyalogost.
Mit tegyünk, amikor a kamasz "más családot" keres magának? Hogyan érthetjük meg azt a folyamatot, amikor kamasz gyerekeink a család helyett "más családokat" keresnek magunknak, legyen az a focicsapat, egy zenekar, vagy baráti közösség? Miért fordulnak el a kamaszok egy időre a hagyományos családtól, mit kapnak más közösségekben, miért érzik azokat is családnak? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat Lauter Adrienn pszichológus segítségével.
III/III: A Soros Alapítvány "demokratikus, alternatív mozgalmakat" akar támogatni! Akkor kapott a Fidesz 3,2 milliót az infrastruktúra kiépítésére.
Orbán meglepetést okozott: nem posztolt a magyar válogatott győzelme után