Súlyos baleset Szentendrén

Egy embert kórházba kellett szállítani.

2018. november 8. 21:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Saját kapujában gázolták el Életveszélyes állapotban van az az asszony, akit Szentendrén gázolt el egy ittas férfi. Az asszony megállt a háza előtt, hogy kinyissa a kaput, mert be akart állni az udvarra. Úgy tudjuk, használta a ...

Nem elég, hogy irodaházat építenek a Duna-partra, nem is állnak szóba a helyiekkel Szentendre vezetői közül senki nem ment el a fórumra, így maradt egy körülbelül 4 órás szakmai előadás dühös és tehetetlen helyiekkel, akik átverve érzik magukat.

Friss hírek
Finnyás bolsi nem néz oda
Végighajtott az utcán, öt parkoló autóba belement Brutális pusztítást végzett valaki a Valéria utcában, egyelőre nem tudni miért.
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán
Halálos baleset történt Dabason Egy autó lesodródott az útról, fának csapódott, az egyik utas a helyszínen meghalt.
Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, az RTL Klub híradójának azt mondták, többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek.
Hír: Az MSZP együttérzését fejezi ki a DK teljes politikai közösségének a pártot ért szörnyű veszteségekért Tárgyak megsemmisülhetnek egy tűzben, de közös ügyünket, a demokratikus, félelemmentes Magyarország visszaállításának szándékát elpusztítani nem lehet.

Nem kétséges: ... a legnagyobb magyar festő - mondták a művészről, akinek most hatalmas kiállítása nyílik Szentendrén
Zavarodott rajongója a HÉV-en kérte feleségül a magyar műsorvezetőt Megdöbbentő történetet osztott meg új könyvéből a Story magazinnal Endrei Judit, a Magyar Televízió egykori bemondója. Régebben HÉV-vel járt be dolgozni Szentendréről, itt történt a különös eset is. ...
Viperával támadt a szemétszállítókra Viperával támadt a kukásautóra és az azon dolgozókra egy férfi Szentendrén. A kukás egy pakolóban meghúzta a férfi autóját és az ezt követő szóváltásban került elő a vipera. Érden pedig egy parkolási ...

Top hírek:
Több csoport migránst fogtak el a rendőrök Bács-Kiskunban Összesen negyven embert kellett visszakísérni a határhoz szombaton.
Pető Iván: Orbán "rendkívül tudatos, erkölcstelen politikus" Az SZDSZ volt elnöke szerint nem egy nagy hiba, hanem több kisebb lépés okzta pártja bukását.
Gyurcsány pártja a migránsokat választaná a több magyar gyerek helyett Most Bauer Tamás tartotta szükségesnek, hogy arra buzdítson: a nemzeti konzultációban szavazzanak a bevándorlás mellett.
Baleset történt Szigetszentmiklóson Összeütközött két autó egy kereszteződésnél.
Kórházat mikor fogsz átadni? - széttrollkodták a fociakadémiát avató Orbán Viktor oldalát A kormányfő máskor rendszerint gondosan karbantartott Facebook oldalán elszabadultak az indulatok, a kommentelők többek közt a Magyarországra szökött volt macedón miniszterelnök hogyléte felől érdeklődtek felettébb vicces/gúnyos bejegyzéseikben Orbánnál.
Lefoglalt irataikat követelik vissza a szcientológusok Az akció jogellenes volt, a NAV mégsem szolgáltatja vissza az iratokat.