Hírhedt ékszertolvajokat kaptak el a horvát rendőrök

Öten több millió dollárnyi drágaságot loptak el.

2018. november 8. 22:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Fagyhat kedd hajnalban Szél lesz, csapadék nem.
Nem hiányzik valami ebből a tavaszból?
Felfüggesztették a Set Group kereskedését Fontos tájékoztatást tesz március 26-án a Set Group, emiatt egész napra felfüggesztették a vállalat részvényeinek kereskedését. A Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója a Set Group részvényeinek...
Elítélték a népligeti erőszakolókat Még 2015-ben bántalmazták a külföldi áldozatot.
150 milliót ad a kormány, hogy múzeummá alakítsanak egy házat a Balatonon Múzeum lesz a Székely Hadosztály egykori parancsnokának házából.
Név nélküli bankkártyát is kapott a terrorizmussal gyanúsított szír férfi Letartóztatásáról vasárnap döntött a bíróság.

Top hírek:
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában
Egyetlen példa, ami bizonyítja, milyen hülyeségeket tud beszélni egy politikus, ha mikrofonhoz jut