Új Star Wars-sorozattal indul jövőre a Disney saját streaming-oldala

Az lesz a neve, hogy Disney+, 2019 végén indul. A cég addig letakarítja a filmjeit a Netflixről.

2018. november 8. 23:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Disney Infinity 4.0 - ilyen lett volna, ahogy Pókember, Yoda és Hulk Aladdinnal kalandozik Előkerült egy videó a törölt projektről.

Csalódottak lehetnek a Csillagok háborúja rajongói: végleg elkaszáltak egy régóta ígért Star Wars-játékot 2013 óta dolgozott az Electronic Arts (EA) egy különleges Csillagok háborúja játékon. A projekt többször került már válságba, eddig viszont mindig mehetett tovább a fejlesztés. Egészen mostanáig.
Egy haldokló rajongó megnézheti a Bosszúállók: Végjátékot premier előtt A Disney elintézi, hogy még halála előtt láthassa a filmet.
Különálló sorozatot kap Lady Sif? A Discussing Film értesülései szerint a Thor-sorozat egyik közismert karaktere, Lady Sif is önálló sorozatot kap a Disney hamarosan elrajtoló streaming szolgáltatásán. A harcos asgardi amazont termész...
GameStar Filmajánló - Ralph lezúzza a netet, Egy kutya hazatér, A csempész A Disney saját magát sem kímélve visszahozza Rontó Ralphot, egy kutyus messze kerül a gazdájától, Clint Eastwood pedig ismét főszerepet vállalt. Mutatjuk a heti filmkínálatot.
Varázslatnak tűnik, pedig ez csak hó és jég - Mintha egy Disney-mesében járnál Immár 35. alkalommal rendezték meg a téli fesztivált Kínában, amihez nincs fogható.

Öt gyerek halt meg a Disney Worldbe tartó horrorkirándulásban Egy vontatóval ütközött a járatuk.
Jó éve volt a Disney-nek 2018-ban Második legjobb évét zárta a Walt Disney filmstúdió 7,3 milliárd dolláros globális jegyárbevétellel.
Ezeket a filmeket nézzük 2019-ben Jön a Bosszúállók, a Pókember, a Kingsman, az élő szereplős Dumbó, az Aladdin és Az oroszlánkirály. Lesz új Terminátor, Tarantino és Star Wars. Hollywood nem bízza a véletlenre: minden sikerről lehúzn...
Star Wars Battlefront II - 2019 első nagy frissítése hozza el Dooku grófot Megkaptuk a teljes januári menetrendet, idén sem fogunk unatkozni.
Origin Access - a Premier előfizetők Darksiders III-at, a többiek Star Wars játékokat kaptak Mostantól nem csak az EA saját játékait játszhatják korlátlanul az Origin Access Premier tagok.
Dupla annyit fizettek Dwayne Johnsonnak egy filmért, mint Emily Bluntnak Pedig a két színésznek ugyanakkora a szerepe a Jungle Cruise című Disney-filmben, de a színésznőt jóval kevesebbre taksálták.