Új Star Wars-sorozattal indul jövőre a Disney saját streaming-oldala

Az lesz a neve, hogy Disney+, 2019 végén indul. A cég addig letakarítja a filmjeit a Netflixről.

2018. november 8. 23:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Battlefront II - érkezik a Capital Supremacy Jövő héten landol a Star Wars Battlefront II várva várt új játékmódja, a Capital Supremacy. A klónháború látványos ütközeteit egy időben vívhatjuk meg a talajon harcolva és az űrben repkedve is.

Világszerte több a streamingelőfizetés, mint a kábeles Szorosan megközelítette a százmilliárd dolláros bevételhatárt a filmes szórakoztatóipar tavalyi bevétele, a növekedés motorját pedig 2018-ban már egyértelműen az otthoni digitális tartalomhozzáférés, ...
Miki egér felfalta a szórakoztatóipart, és ezt ön is megérzi majd Az év, de lehet, hogy az évszázad szórakoztatóipari üzlete köttetett meg, amikor a napokban a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot. Ennek hatásait pedig mi is érezni fogjuk.
Visszatérhet a Lucasfilm Games? A Disney weboldalán megjelent álláshirdetések alapján úgy tűnik, visszatérhet a LucasArts elődje, a Lucasfilm Games. Ez akár jó hír is lehet, de persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy házon belül ké...
Hivatalosan is felvásárolta a Disney a Foxot Az eddig 21st Century Fox 21CF néven folytatja a gigaüzlet után.
Rajongói felújítást kap a Star Wars: Dark Forces (PC) Az Unreal Engine 4-ben készült korai tech demót bárki letöltheti és megnézheti, hogy milyen lenne modern grafikával a klasszikus játék.

Star Wars: Dark Forces - ebből is rajongói remake készül A Star Wars Episode I: Racer mellett most egy újabb klasszikus Star Wars játékot vettek kezelésbe a rajongók.
Visszavették James Gunnt - ő rendezheti A galaxis őrzői 3-at A szereplők már felmondással fenyegetőztek, erre azonban nem lesz szükség, a Disney megváltoztatta korábbi döntését.
Visszaveszi a Disney a Galaxis őrzői kirúgott rendezőjét James Gunn korábban sértő bejegyzései miatt került feketelistára.
Hamarosan sokkal többet tudhatunk a Star Wars IX-ről Decemberben mutatják be.
Star Wars Battlefront II - március 26-án érkezik az új játékmód Hogy enyhítsék a várakozást, a bejelentés mellé két új játszható egységről ís hírt adtak a fejlesztők.
Hamarosan lezárul a Disney-Fox üzlet Hosszú út vezetett idáig, de már nem kell rá sokat várni, hogy pont kerüljön a Fox felvásárlásának végére.