Az amerikai fellebbviteli bíróság keresztbe tett Trumpnak bevándorlás-ügyben

Az elnök azonnali hatállyal megszüntetett volna egy bevándorló fiatalokat védő programot, de a bíróság kimondta, hogy az törvénytelen lenne.

2018. november 8. 23:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Borulhat a bili, nemsokára talán végre tényeket is megtudhatunk Trump pénzügyeiről Folyamatos csődjei és hazugságai miatt az amerikai bankok a 90-es évektől nem voltak hajlandók szóba állni Donald Trumppal. Kivéve a Deutsche Bankot, amely azt remélte, hogy a celebritás más ügyfeleke...

Melania Trumpnak csúnyán beszóltak - Nem alkalomhoz illő ruhát viselt A first lady szakított a hagyományokkal.
Kaliforniában felfüggesztették a halálbüntetést Több mint 700 ember kikerült a halálsorról. Donald Trumpnak hevesen elítélte az intézkedést.
Babis Trumpnak: Elnök úr, én értem a tervét, hogyan akarja ismét naggyá tenni Amerikát Make the Czech Republic great again!

Babis Trumpnak: Tegyük ismét naggyá Csehországot! "Tegyük ismét naggyá Csehországot!" - mondta csütörtökön a washingtoni Fehér Házban Andrej Babis cseh kormányfő, miután tárgyalt Donald Trump amerikai elnökkel és Mike Pompeo külügyminiszterrel
A nap legfontosabb hírei – 2019. február 28. Netanjahunak és Trumpnak rossz napja volt.
Az amerikai képviselőház beintett Trumpnak, de nem az övék a végső szó Semmissé tette az elnök által kihirdettett rendkívüli állapotot. Republikánusok is szavaztak Trump ellen.
Trump 2020-ban még nagyobb győzelmet arathat Szakértők szerint nehéz lenne bármely politikus számára, hogy sikeres kihívója legyen Trumpnak.