A PAOK-szurkolók a magyar válogatott focistával szelfiztek

Torghelle Sándor csak egy szezont játszott Szalonikiben, de nem feledkeztek el róla.

2018. november 8. 22:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vidi-PAOK: ennyi jegy maradt Legújabb információ.

Vidi-PAOK: fontos hír érkezett Döntött az UEFA.
A magyar válogatott csatár pontot rabolt a Vidi El-ellenfelétől Az Atromitosz Ugrai Roland góljával tartott otthon egy pontot a PAOK ellen.
Hatalmas az érdeklődés a Vidi-PAOK iránt Már csak kevesebb mint 800 jegy vár gazdára.
Titok, hogy mivel repült Orbán a Vidi görög meccsére Nem Garancsi és nem Csányi gépén, de valahogy eljutott a PAOK-hoz. Az Átlátszónak van egy tippje.
Hodzicnak valahogy így kellett volna megoldania a PAOK ellen Hodzicnak valahogy így kellett volna megoldania a PAOK ellen hir francia Nimes panucci szo, 10/27/2018 - 00:17 A Nimes támadója lazán megoldotta, ami Hodzic...

Szenzáció Szalonikiben Két nyeretlen mérkőzés után hatalmas bravúrt vitt véghez a Mol Vidi az Európa-liga csoportkörében. A magyar bajnok idegenben győzte le a PAOK Szaloniki csapatát.
PAOK-Vidi: harcosokról és két meccsről nyilatkozott a Vidi-edző Marko Nikolics mellett az egyik légiós is ott volt a sajtóeseményen.
A hajrában gyűrték le Megyeri Balázsék a kiesés elől menekülő riválist Az Atromitosz pontszámban újra beérte a listavezető PAOK-ot.
Derbigyőzelemmel hangolt a PAOK a MOL Vidi elleni EL-meccsre A Sasok hátrányból fordítottak az Arisz ellen, és vezetik a bajnokságot.
NB I: győzelemmel hangolt a PAOK elleni EL-meccsre a Vidi Egyre nagyobb bajban a Diósgyőr és a Haladás.
Kiesett a Kazincbarcika a férfi röplabda BL-selejtezőből A görög PAOK Szaloniki kettős győzelemmel jutott tovább.