A PAOK-szurkolók a magyar válogatott focistával szelfiztek

Torghelle Sándor csak egy szezont játszott Szalonikiben, de nem feledkeztek el róla.

2018. november 8. 22:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Szlovák-magyar: Marco Rossi reakciója Megmondta az őszintét a kapitány.
Icardi 50 millió euróért lehet a Real Madridé? Icardi 50 millió euróért lehet a Real Madridé? hir átigazolás spanyol Inter Real Madrid Icardi panucci p, 03/22/2019 - 00:22 Mauro Icardi nagy valószínűséggel a nyáron klubot vált     Icardi és az Inter között megromlott a viszony, így szinte biztos, hogy távozik a nyáron, már csak az a kérdés, hogy melyik top klub csap le rá és fogadja el a játékost és ügynökét.
Courtois óriásit bakizott, így is nyertek a belgák az oroszok ellen Courtois óriásit bakizott, így is nyertek a belgák az oroszok ellen hir EB2020 Európa Bajnokság belgium Oroszország Courtois panucci p, 03/22/2019 - 00:13 A belgák hozták a három pontot az oroszok ellen, de azért nem Courtois mérkőzése volt csütörtök esti Eb-selejtező, annál inkább Hazardé     A 14.
Piatek nem csak a Milanban, hanem a lengyel válogatottban is nyerő Piatek nem csak a Milanban, hanem a lengyel válogatottban is nyerő hir EB2020 Európa Bajnokság Lengyelország ausztria Krzysztof Piatek panucci p, 03/22/2019 - 00:08 Piatek góllal nyertek a lengyelek az osztrákok ellen     Ausztria fogadta Lengyelországot a 2020-as Európa bajnokság selejtezőjének első játéknapján.
Győzelemmel kezdtek a horvátok Győzelemmel kezdtek a horvátok hir Horvátország EB2020 Európa Bajnokság panucci p, 03/22/2019 - 00:02 Azerbajdzsán legyőzésével kezdte a selejtezőket a horvát válogatott     Nehezen, de nyertek a horvátok az azeri válogatott ellen. A vasárnapi ellenfelünk 2-1-es győzelemmel kezdte a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőit.
Papírforma győzelmet arattak a szlovákok a magyarok ellen Papírforma győzelmet arattak a szlovákok a magyarok ellen hir magyar magyar válogatott EB2020 Európa Bajnokság panucci cs, 03/21/2019 - 23:50 Szlovákia 2-0-ra nyert Magyarország ellen, vereséggel kezdtük a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőit.

A Szépművészeti Múzeumban járt csapatával Torghelle Sándor Életvezetési tanácsot is adott a válogatott labdarúgó.

Top hírek:
Usyk vs. Lebedev versenytárgyalás jövő héten Március 28-ra írta ki a WBA szervezet cirkálósúlyú „szuper” bajnokának, Oleksandry Usyknak a következő címvédését, amit a „nyugalmazott” bajnok Denis Lebedevvel szemben kellene abszolválnia.
Stiverne felfedte Wilder titkos fegyverét Azt nem tudni, hogy Bermane Stiverne kapott-e valami kis hazait a karibi térségből és ennek elfogyasztása után nyilatkozott-e Deontay Wilder „titkos fegyveréről”, de tény, hogy finoman szólva érdekes sztorival rukkolt ki a korábbi
Hajszálnyira volt a magyar lány a döntőtől Dénes Eszter csak hattized körre volt a légfegyveres EB döntőjétől.
Szlovák-magyar: bombameglepetés a mieink kezdőjében! Érdekeset húzott Marco Rossi!
Légfegyveres Eb - Újra az a hajszál állt a magyarok és a döntő közé Péni Istvánnak és Sidi Péternek sem kellett volna sok.
Miami tenisztorna - Kemény, fiatal ellenfelet kaphat Fucsovics Párosban sem lesz könnyű dolga.