Luxemburg lesz az első ország a világon, ahol ingyenes a tömegközlekedés

Xavier Bettel miniszterelnök 2020-ra tervezi beváltani ígéretét.

2018. december 6. 0:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Az Alkotmánybíróság megvédte a plakáttörvényt Az Alkotmánybíróság elutasította a településkép védelméről szóló úgynevezett plakáttörvény ellen 55 országgyűlési képviselő által benyújtott indítványt.
Daruval díszítették a királyi család karácsonyfáját - ez lett az eredmény Mint minden évben, idén is hatalmas fenyőfát állítottak a Kensington-palota elé, amit természetesen fel is díszítettek a karácsony tiszteletére - méghozzá daruval. A brit királyi család ugyanis nem aprózta el a dolgot, egy kilenc méteres fát választottak.
May: Minden erőmmel harcolni fogok Nincs időnk arra, hogy még jobban szétszakítsuk az országunkat, ezért minden erőmmel harcolni fogok a bizalmatlansági szavazáson - jelentette ki Theresa May brit miniszterelnök a bizalmatlansági...
The mistery of the heartless Hungarian mummy The mistery of the Hungarian mummy with a missing heart might be close to its solution.
Árprémium nélkül kínálja a magas órajelen működő EPYC-et az AMD A nagyjából 25%-os extra teljesítmény furcsa módon csak 25%-kal nagyobb listaárat jelent.
16 milliárd jutott erdélyi, felvidéki, vajdasági focira A nemzeti futballmánia határtalan és minden pénzt megér. 

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Az Iszlám Állam merényletét akadályozták meg Ausztráliában Legalább 12 év börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy 18 éves fiatalt, aki a vád szerint terrortámadásra készült.
A 20. század leghallgatottabb dala lett a Bohemian Rhapsody A nemrég megjelent film sokat dobott a népszerűségén, így olyan dalokat előzött meg, mint például a Smells Like Teen Spirit a Nirvanától.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.