Luxemburg lesz az első ország a világon, ahol ingyenes a tömegközlekedés

Xavier Bettel miniszterelnök 2020-ra tervezi beváltani ígéretét.

2018. december 6. 0:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Hrabal a sörért, Ady a konyakért volt oda - irodalmi legendák kedvenc italai Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Bizony kedvenc költőink-íróink sem vetették meg az alkoholt. Sőt!
Azt hitte, csak álmodja, hogy ellopják a kocsiját, miközben benne aludt A rendőrök sem akartak nekihinni, majdnem letartóztatták.
Gól az egyik kapuba, a másiknál jött a 11-es videóbírózás után A SPALFiorentina olasz futballbajnokin abszurd eredményt hozott a technikai segítség.
Nem tetszik a brit kormánynak, hogy a Bank of England egy fehér embert tenne az új 50 fontosra Végleges döntés még nem született az ügyben.
Az utolsó nyerte az erdélyi rangadót A Brassó hazai pályán 5-2re győzött a Csíkszereda ellen a jégkorong Erste Liga felsőházában.
budapest emberölés nagy lajos király útja egressy út kereszteződés A hatvan éves férfi testére egy kocsi első ülésén találtak rá.

Top hírek:
Harmadik hónapja tüntetnek a sárgamellényesek Újabb célkitűzéseket keresnek a mozgalomnak.
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Megállíthatatlan a Diósgyőr, megint kikapott a Haladás A miskolciak hátrányból fordítottak.
15 évet túlórázott a legendás marsjáró Az Opportunityvel végleg elvesztette a kapcsolatot a NASA.
Tüntetők próbálták betörni a miniszterelnöki hivatal bejáratát Tiranában Az ellenzék provokátorokat okol az erőszakos cselekedetekért.