Letartóztatták a Huawei pénzügyi igazgatóját

Az USA kérésére Kanada kapcsolta le Meng Van-csóut, aki a cégalapító lánya. Az Irán elleni szankciók megszegéséről lehet szó.

2018. december 6. 10:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tízmillió kanadai dolláros óvadékért engedik ki a Huawei pénzügyi vezetőjét Az USA kérésére tartóztatták le a kínai mobilcég vezetőjét Kanadában.

Őrizetbe vettek egy volt kanadai diplomatát Pekingben Kína válaszolt a Huawei pénzügyi igazgatójának letartóztatására.
Azt hittem, nincs szükségem okosórára, aztán kipróbáltam a Huawei Watch GT-t Sportórának túl drága, okosórának túl kevés, mégis imádtam.
Huawei-ügy: Kína az igazgató szabadon bocsátását követeli A kínai cég vezérigazgatóját az Irán elleni szankciók megsértésével vádolják.
Kína az asztalra csapott a Huawei-fiaskó miatt A távol-keleti nagyhatalom külügyminisztériuma a Kanadában letartóztatott Huawei-vezető azonnali szabadon engedését követeli.
Csalással gyanúsítják a Huawei pénzügyi vezetőjét A gyanú szerint Huawei a Skycomm nevű cégen keresztül üzletelt Iránnal, ezzel megszegve az ország elleni szankciókat. Még nem tudni, hogy Meng Van-csóu szabadlábon védekezhet-e.

Az USA nekiment a Huawei-nek Tiltják a termékeik használatát, nem ajánlják másoknak sem, plusz még a cég pénzügyi vezetőjét is letartóztatták. Jogos a félelem?
Nagyon rákapcsol a kis telefonmárka: 2020-ban már 100-ból 10 embernek ilyen mobilja lehet Eltávolodik nagy testvértől, önállósodó márkaként is helyet követel magának a legnagyobb telefongyártók toplistáján a Huawei csoporthoz tartozó Honor.
Botrány: profi kamerával lőtték a mobilos promófotót A Huawei egyszer már elkövette a hibát, most a Samsung is.
Végtelen újraindulásoktól szenvednek egyes LG G7 ThinQ modellek, bezöldült a Huawei Mate 20 Pro Európában sok felhasználó eszmélt arra, hogy bootloopba ragadt a csúcskészüléke - az LG vizsgálja a hibát és cseréli az érintett modelleket. A Huawei nem reagált a Mate 20 Pro zöld kijelzős botrányára...
Megjött az új laptopgyártó: Magyarországon is kaphatók lesznek a Huawei notebookjai Az okostelefonok után a napokban számítógépeivel is belép a magyar piacra a Huawei.
A Huawei visszautasítja a kémkedés vádját A Huawei még nem mondott le Új-Zélandról, nem érzékel nyomást Németország vagy az Egyesült Királyság felől, azt pedig visszautasítják, hogy kémkedésre lennének kötelezhetőek a kínai kormány által. A t...