Letartóztatták a Huawei pénzügyi igazgatóját

Az USA kérésére Kanada kapcsolta le Meng Van-csóut, aki a cégalapító lánya. Az Irán elleni szankciók megszegéséről lehet szó.

2018. december 6. 10:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Reuters: Pompeo számon kéri Orbántól a Huawei egyre növekvő magyarországi jelenlétét A kínai mobilcéggel stratégiai megállapodást kötött a kormány. Az amerikaiak az orosz gázt is csesztetnék.

Olaszország is nemet mond a Huawei-re Újabb országban zárják ki a kínaiakat az 5G-infrastruktúra kiépítéséből.
Megérkezett a Huawei legádázabb vetélytársa: a Huawei A világ második legnagyobb okostelefon-gyártója már olyan magabiztos, hogy két helyet is meg kíván szerezni a legnépszerűbb márkák top 5-ös listáján. A Huawei lényegében saját maga ellen indítja harc...
Ilyen a világ látható érzelmek nélkül! Összefogott a látássérültekért a Huawei és a Láthatatlan Kiállítás Az applikáció hangok alapján azonosítja az érzelmeket
Európából is kitilthatják a Huawei 5G-s eszközeit Brüsszeli források szerint az Európai Bizottság azt fontolgatja, hogy kitiltja Európából a Huawei 5G-s eszközeit.
Olcsó, de menő laptop a Chuwi Aerobook A Huawei MateBook olcsó klónja lett a Chuwi Aerobook, amelynek hamarosan indul az Indiegogó-kampánya.

Összehajtható 5G mobillal jön ki a Huawei Idén tényleg megkezdődhet az összehajtható eszközök térhódítása.
Kifele hajtós mobillal borzolja a Huawei a kedélyeket Az MWC-re ígért eszköz körvonalai látszanak csak, azok viszont elég beszédesek.
Huawei-ügy: az igazgató kiadatását kéri Amerika
A Huawei nélkül veszélyben az európai 5G rajtja Az egész európai távközlési szektor működésére nézve súlyos következményekkel járhat, ha a Huawei Technologiest kitiltják a jellemzően idén és jövőre zajló 5G-tenderekből - legalábbis ez derül ki a De...
Csalódott a Huawei A Huawei csalódottságának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy az amerikai igazságügyi tárca kedden vádemelési javaslatot tett a cég egyik vezetője ellen, a társaság visszautasította a vádakat.
Az USA hivatalosan is vádat emelt a Huawei ellen A cég és annak pénzügyi vezetője ellen 13 vádpontot írtak össze.