Richard Gere 34 évvel fiatalabb feleségének már ekkora a babapocakja

Richard Gere 69 évesen lesz ismét édesapa.

2018. december 6. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Richard Gere-nek fia született Megszületett második saját gyereke.

Megszületett a 69 éves Richard Gere második gyereke A baba nemét is tudni lehet.

Friss hírek
Jóban Rosszban - 3545. epizód tartalmából Alex csalással akar nyerni, amit Pongrácz nem enged. Barbara elárulja Melinek, hogy a bátyja mennyire elszúrta a csapatépítőt. Patrícia visszatér Csillagkútra, és rögtön Kellerbe botlik. Milán rosszul lesz, Bori pedig beviszi a kórházba.
Szelfizés miatt zuhant a mélybe a fiatal Bizonyára mindenki találkozott már a jelenséggel, amikor valaki a környezetével nem törődve önmagát fotózza telefonjával. Sokan sok mindent képesek megtenni a tökéletes szelfi kedvéért, egy amerikai fiatal azonban túl messzire ment. A 18 éves Triston Bailey úgy döntött, barátaival megmássza a texasi Margaret McDermott hidat, hogy majd onnan gyönyörű fotókat készíthessenek.
A táska, amiért most megőrül a világ Mondjuk teljesen érthető a rajongás!
Kiderült, milyen babaneveken gondolkozik Meghan és Harry Neked melyik tetszik a legjobban ezek közül?
Lesz Ne mulass - Kívánságműsor (2019) - 25. rész A szórakoztató zeneipar szerelmes házaspárjának egyedülálló és rendkívüli műsora. Jolly és Suzy várja a nézőket, hogy zenész barátaikkal elfeledtessék a mindennapok gondjait, és felhőtlenül mulathasson minden korosztály - a Zenebutik ...
Hát nem cuki? Így sír az Oroszlánkirályon a négy hónapos kutyus - videó A Tennessee-ben élő Josh Myers épp otthon nézte az Oroszlánkirályt négy hónapos kutyájával, Lunával - arra azonban nem számított, hogy az eb ennyire ráhangolódik a mozira. A nagytestű házi kedvencet ugyanis láthatóan-hallhatóan felkavarta a rajzfilm legszomorúbb jelenete, Simba apjának halála - amit Myers azonnal le is videózótt, a netezők nagy örömére.

Seth Rogen felcsapott szakállas Julia Robertsnek - videó Charlize Theron pedig Richard Gere bőrébe bújik.
18 év után ismét gyereke született a 69 éves Richard Gere-nek A színésznek és 34 évvel fiatalabb feleségének így már összesen három gyerekük van.

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Ebben a buliban minden a fánkról szól: belépés csak üres hassal! A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.