Richard Gere 34 évvel fiatalabb feleségének már ekkora a babapocakja

Richard Gere 69 évesen lesz ismét édesapa.

2018. december 6. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így gyászolta Bernardo Bertoluccit Sharon Stone és Richard Gere - fotók A római Argentina Színházban rendezték a megemlékezést.

Friss hírek
Messi mesterhármassal parádézott A Barcelona könnyedén nyert a Levante otthonában.
IN DA MIX - Bárány Attila műsora - szombat este Ajánló - IN DA MIX - Bárány Attilával szombat esténként a Zenebutikon!
Itt a végső értékelés: ezt gondolja a döntősökről a zsűri Mielőtt kihirdették a győztest, a zsűri összefoglalta a tíz hét alatt szerzett élményeket, és elmondák véleményüket a döntősökről. 
Legyűrte a Mol Vidi a Fradit Hatalmas küzdelemben 21-re nyert odahaza a címvédő Mol Vidi a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 18. fordulójának, és egyben a 2018-as év utolsó bajnoki mérkőzésén. Fotók: Bors (Nemzeti Sport)
Víkend - december 22., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Gryllus Dorka, Lengyel Tamás, Simon Kornél, Árpa Attila, Szabó Domokos
Visszaszólt Freddie Majkának Majka kijelentette, hogy Freddie-ből pont az hiányzik, ami Pásztor Annában megvan: az ösztönemberség. De Freddie a végén visszaszólt.

40 éves a Grease! Íme, 10 titok a musicalről A jubileum kapcsán olyan érdekességek derültek ki a zenés darabról, minthogy Richard Gere is játszotta Dannyt, akit csak John Travoltával lehet elképzelni, és hogy Olivia Newton-John nem használhatta ...
Richard Gere is szerepelt benne: 6 dolog, amit nem tudtál a Grease-ről 10 dolog, amit eddig nem tudtál a 40 éves musicalről!

Top hírek:
Freddie-t Márti dalával segíti Pásztor Anna Könnyes lesz a Sztárban sztár döntője, hiszen az egyet­len versenyben maradt férfi az egyik legszebb magyar dalt énekli. Azt nem tudom, hogy egy Sztárban sztárt meg lehet-e nyerni Márti dalával, de hogy mi mindent megnyertünk vele az életben, az tuti mondja Pásztor Anna, aki Freddie duettpartnere lesz.
Kamarás Iván: Azt hittem, én vagyok Darvas Iván - interjú A Liliomfit látva döbbent rá, hogy a legendás színész kiköpött fiatalkori mása.
Szikora Róbert fiatalkori fotókon - Nem csoda, hogy a lányok rajongtak érte Szikora Róbert volt az egyik leghelyesebb hazai sztár.
TOP7 - volt, aki krokodillal, más egy haldokló macskával házasodott Szokták mondani, hogy a szerelemben nincsen határ. Talán néha mégsem ártana szabni. Ugyanis akadnak, akik olyannyira vonzódnak egy-egy állathoz, hogy képesek házasságra lépni vele. Összegyűjtöttük a legmeghökkentőbb frigyeket.
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
Sztárok, akik nem hajlandók közösen dolgozni Lehet, hogy te imádnád őket együtt a filmvásznon, de az A-listás gyűlölködés miatt tutira nem fogod őket ismét egy filmben látni.