Jemeni polgárháború: mérföldkőnek minősítették a svédországi béketárgyalást

Mérföldkőnek minősítette Martin Griffiths, az ENSZ jemeni különmegbízottja a csütörtökön Svédországban megnyitott béketárgyalást az Irán támogatását élvező síita felkelők és a nemzetközileg elismert kormány között.

2018. december 6. 13:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egészpályás letámadás Az ENSZ migrációs paktuma az álcivil szervezetek által az emberi jogi bíróságok vagy az Európai Bíróság előtt indított eljárásokhoz is hivatkozási alapot nyújtana.

Nemzetközi nyomozást sürget az ENSZ-főbiztos a Hasogdzsi-ügyben Nemzetközi vizsgálatot sürgetett Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a meggyilkolt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyében szerdai genfi sajtótájékoztatóján, amelyen egyebek ...
Irán tovább akarja fejleszteni rakétaprogramját Washington az iráni rakétaprogramban veszélyt lát a térség biztonságára nézve.
Erdogan: egy műanyag zacskóval fojtották meg Hasogdzsit A török elnök az ENSZ elé viszi az ügyet, ha szükséges.
Arat a csendes gyilkos: a dinoszauruszok óta nem látott ütemben pusztulnak a Földön az állatok Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul figyelmeztet Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményéne...
Vasárnap kezdődik az ENSZ klímakonferenciája A párizsi egyezmény szabálykönyvét alkotnák meg Katowicében.

'Elhibázott az ENSZ csomagja' Súlyos kockázatot von a saját állampolgárai fejére, aki aláírja az ENSZ migrációs csomagját. Erről beszélt Orbán Viktor Prágában, miután Andrej Babis cseh kormányfővel tárgyalt. Orbán Viktor szerint a...
Nagy buli lett az ENSZ-ben, miután a szervezet védelmébe vette a reggaet Bob Marley híres slágerét énekelte és táncolta el a közgyűlés.
Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.
A német kormánypártok támogatják az ENSZ migrációs csomagját A német kormánypártok parlamenti határozatot készítettek a csomag támogatására.
Kercsi incidens - Megszólalt Amerika is Nikki Haley: Oroszország durván megsértette a szuverén Ukrajna területi épségét Oroszország durván megsértette a szuverén Ukrajna területi épségét - hangoztatta Nikki Haley, az Egyesült Ál...
Földrengés rázta meg Irán nyugati részét Halálos áldozatokról egyelőre nincs hír.