Orbán nem ment el Bush temetésére, de írt az itteni nagykövetség könyvébe egy üzenetet

Nem hívtak állam- és kormányfőket, de ha részt kívántak venni, mehettek a gyászszertartásra. Orbán nem ment derül ki a miniszterelnök sajtósától kapott válaszból.

2018. december 6. 16:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump titokban megkezdi Venezuela destabilizálását kinevezte a végrehajtót Bár Abrams nem beszél spanyolul, a Reagan és a Bush kormányzatok alatt már több alkalommal játszott vezető szerepet dél-amerikai kormányok megrendítésében. Az oroszok most Venezuelában és Szudánban eg...

Friss hírek
Az emberi jogok félremagyarázása elképesztő következményekkel jár Elképesztő következménnyel jár, ha – valószínűleg szándékosan – félremagyarázzák az emberi jogokat – mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken, utalva arra a kártérítési igényre, amit 41 migráns nevében egy római ügyvédi iroda nyújtott be Matte...
Elkapták a férfit, akinek rabolnia nem sikerült, de egy embernek súlyos sérülést okozott videó A rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
A német zöldpárt vezetője a Fidesz kizárására szólította fel a Néppártot A legújabb magyar kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben a német Zöldek vezetője arra szólította fel pénteken Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjét és csúcsjelöltjét a tavaszi EP-választáson, hogy zárják ki a néppártból a nagyobbik magyar kormánypártot
Felvágtak egy plüssmacit, de csak azért, hogy a gyerekek ne féljenek A csöppet sem véres műtétről készült videót azért készítették, hogy a kicsik ne féljenek a műtétektől.
Szénné égett holttestet találtak Kótajon Egy férfi égett halálra.
M. Richárd: Két hét múlva lesz a szívműtétem A Dózsa György úti halálos baleset fővádlottját egy konditeremben fotózták le, azt mondja, csak átmozgatás volt.

Andy Vajna: Bush vagy Orbán? Magyarország a hazám - a HVG 2011-es portréinterjúja Szerintem meg lehet találni a közös pontot a szórakoztatás és a kultúrmisszió között" - mondta a HVG-nek adott, 2011 nyarán készült portréinterjúban Andrew G. Vajna, miután kinevezték filmügyi kormán...
George W. Bush pizzát vitt az őt ingyen őrző testőreinek Az ötödik hete tartó kormányzati leállás miatt az amerikai titkosszolgálat több ezer alkalmazottja sem kap fizetést.

Top hírek:
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Orbán Viktor 2016-ban még mindent megígért az MTA-nak Az akadémia mindig figyelmeztesse a kormányt, hogy biztosítsa a kutatás függetlenségét ezt nem az MTA vezetője vagy egy ellenzéki pártvezér mondta, hanem Orbán Viktor miniszterelnök még 2016-ban. Aztán valami nagyon megváltozott: ma a kormánypárti média és a kormánypárti politikusok nem nyilvános kijelentéseiből is az derül ki, hogy sorosista provokációk fészke az MTA, ahol a közpénz elköltésére nincs a közösségnek ráhatása.
Weber nem hívta fel Orbánt a plakátkampány miatt, Gulyás nem érti, miért zárnák ki őket a Néppártból A kormány hamarosan minden választónak levelet küld a SorosJuncker-plakátkampányról, amely az Európai Bizottság szerint hamis és megtévesztő.
Fellebbez a letöltendő börtönt kapott fideszes Mengyi Abszurd ez Mengyi Roland véleménye az ítéletről.
Merkel Juncker mellé állt, miután a magyar kormány plakátokon támadja Teljes szolidaritásáról biztosította csütörtökön Angela Merkel német kancellár Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét a migrációval foglalkozó magyar kormányzati kampánnyal kapcsolatban.
Világháborús aknákat találtak az óvodaudvaron Kiskunmajsán 11 német harckocsiaknát találtak az óvodaudvaron.