Orbán nem ment el Bush temetésére, de írt az itteni nagykövetség könyvébe egy üzenetet

Nem hívtak állam- és kormányfőket, de ha részt kívántak venni, mehettek a gyászszertartásra. Orbán nem ment derül ki a miniszterelnök sajtósától kapott válaszból.

2018. december 6. 16:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ők lesznek ott idősebb George Bush temetésén A listán egyetlen magyar név sem szerepel.

Antall József és idősebb Bush elnök emlékezete Apámhoz közeli jó viszony fűzte idősebb Bush elnököt.
Trump gyásznapot hirdetett - Több amerikai tőzsde zárva lesz jövő szerdán George H. W. Bush pénteken bekövetkezett halála miatt Donald Trump amerikai elnök nemzeti gyásznappá nyilvánította jövő szerdát. A döntés hatással lesz az amerikai részvénypiacokra is, a New York-i.....

George H. W. Bush elnöki munkásságát méltatták a világ vezetői Kilencvennégy éves korában hunyt el az Egyesült Államok 41. elnöke.
A Fran Palermo Akvárium-koncertje zárja a Budapest Showcase Hubot Az egyik legígéretesebb hazai fiatal rockcsapat, a Fran Palermo koncertje zárja az idei Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztivált szombaton az Akvárium Klubban. A népszerű zenekar jövő tavaszra tervezi ...
Demokrata győzelem született Arizonában Floridában Jeb Bush is beszállt az újraszámolás körüli vitába.
A populizmus hazugság és csalás, Orbán szélhámos mondta Bush volt beszédírója David Frum most az Atlantic magazin szerkesztője, és kiállt vitázni Steve Bannonnal, a populizmus jelenkori vezéralakjával. Frum azt mondta, Orbán posztszovjet szinten fosztja ki Magyarországot.