Csodálatos tájakat varázsolt a hó Kínában - videó

2018. december 6. 17:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Békaimádathoz vezetett a politikai elnyomás Kínában

Vízen úszó hídon lehet áthaladni Kínában VIDEÓ A híd 500 méter hosszú és 4,5 méter széles.
Szenvednek az autógyártók Kínában, kivéve ezt az egyet Míg a versenytársak eladási számai csökkenek, az övék 14 százalékot emelkedett.
Egy éve ilyenkor: Apám minden éjjel meghág, de hát ez a törvény Az éjszaka közepén kellett kórházba mennie egy férfinek Délkelet-Kínában, miután feltűnt neki, hogy a végbele kilóg a testéből. Az orvosoknak arról
Meglepő szakmát ismertek el hivatalosan Kínában Az ázsiai ország 15 új hivatást emelt be az államilag meghatározott listára.
HIV-vírussal fertőzött gyógyszert találhattak Kínában A hatóságok egyelőre vizsgálják, hogy tényleg HIV-vírussal fertőződött-e a kérdéses készítmény, de egyelőre nem mutatták ki a vírust.

Port lesz, kameralyuk nem a Vivo V15 Prón A Snapdragon 675-tel várt, csupa képernyő phablet a Geekbenchnél is megfordult, Kínában X25 lehet a neve.
Így ünneplik a Disznó évét Kínában: ha oda utazol, felejthetetlen élményben lesz részed Vesd bele magad az ünnepi programok forgatagába
Február 4-étől felbolydul a világunk: A Disznó éve a nagy változásoké, kihívásoké A kínai újév vagy holdújév a világ népességének negyede számára az év legnagyobb ünnepe, és nem csak Kínában tartják meg. A Disznó éve február 4-én, a hajnali órákban kezdődik Magyarországon.
Kholat - ingyenes körutazás a Halál-hegyen Az Assassin's Creed Kínában játszódó mellékága mellett még egy ingyenes játék jutott a hétvégére. Ez pedig leginkább a horrorrajongók szívét dobogtatja meg: a 2015-ös Kholatért a Steamre érdemes elfár...
Tizenhét mázsa kábítószert semmisítettek meg Csöcsiangban Tizenhét mázsa lefoglalt kábítószert semmisített meg Kínában a csöcsiangi rendőrség kedden.
Tovább erősödik a Huawei Kínában A kínai piacra nincs túl jó hatással az Egyesült Államokkal való gazdasági viszony feszültté válása, a Huawei viszont így is halad.