Bácsi Péter "játékos-edző" lesz a kötöttfogású birkózóknál

Gulyás István lemondott a szabadfogású válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

2018. december 6. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
A Chelsea fellebbez a döntés ellen A Chelsea fellebbez a döntés ellen hir angol Chelsea panucci p, 02/22/2019 - 13:18 A Chelsea fellebbez a FIFA döntés ellen     A Chelseat kizárta a következő két átigazolási időszakból a FIFA, a döntés szerint a klub megszegte a FIFA 19-es paragrafusát, amiben a 18 évnél fiatalabb külföldi játékosok átigazolásáról van szó.
Eden Hazard átigazolását nagyban befolyásolhatja a FIFA döntése Eden Hazard átigazolását nagyban befolyásolhatja a FIFA döntése hir átigazolás Chelsea Real Madrid Eden Hazard panucci p, 02/22/2019 - 13:08 Eden Hazardot nagy valószínűséggel nem fogja elengedni a Chelsea a Real Madridhoz     A FIFA döntése értelmében a Chelsea kimarad a következő két átigazolási időszakból, nem regisztrálhatnak ezen időszak alatt új játékost, igazolni igazolhatnak, de nem léphetnek pályára a klub hivatalos mérkőzésein.
Max Verstappen megint beugrik Micheliszékhez F1-es bemutató is lesz a WTCR futamai mellett.
A Chelsea komoly büntetést kapott, 2020 júliusáig nem regisztrálhat új játékost A Chelsea komoly büntetést kapott, 2020 júliusáig nem regisztrálhat új játékost hir átigazolás Chelsea panucci p, 02/22/2019 - 12:55 A FIFA lecsapott a Chelseare is, mint korábban az Atletico, a Barcelona és a Real Madrid is büntetést kapott, most a Chelsean a sor     A FIFA közleményben jelezte, a következő két átigazolási időszakból kizárták a Chelseat a 18 éven aluli labdarúgókra vonatkozó átigazolási szabályok megsértése miatt.
Újabb nagy terv az Ajaxtól, hogy kiüssék a Real Madridot Komolyan gondolják az amszterdamiak!
Országos programok a Magyar Parasport Napján Érzékenyítő és interaktív tanórákon próbálják megismertetni a parasportot.

Eldőlt kik közül kerülnek ki az év sportolói A férfiaknál Bácsi Péter, Fucsovics Márton és Liu Shaolin Sándor, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Kozák Danuta került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 6...

Top hírek:
Egy év után távozik a PSG középpályása Korábban az Arsenal, a Chelsea és a Real Madrid futballistája is volt.
Lőrincz Viktor: Mini-vb lesz Győrben Az Európa-bajnok birkózó jó előjelekkel várja a Magyar Nagydíjat.
Gulácsi Péter már nagyon várja a gyereke érkezését A magyar focikapus a RB Leipzignél is jobb csapatról álmodik.
Baji nélkül, 13 fős magyar csapat utazik a fedettpályás Eb-re A női együttest az olimpiai bronzérmes, világbajnok súlylökő, Márton Anita is erősíti.
Hihetetlen pillanatokat élhettek át a Zenit focistái - videó Így sem gyakran gördül be a csapatbusz a stadionhoz.
Európa-liga: Könnyedén fordított az Arsenal, nyert a Napoli Szoboszlai Dominik a kispadról nézte végig a Salzburg gálaelőadását.