Hatalmasat csalódtunk a Samsung négykamerás telefonjában

A Galaxy A9 a Samsung félresikerült válasza a kameraversenyre.

2018. december 6. 18:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szokatlan funkció kerülhet a Samsung következő csúcstelefonjába: kriptopénzt is őrizhetne az S10? A legújabb hírek szerint a Samsung is csatlakozna a blockchain-világhoz, és elképzelhető, hogy ezt már a Galaxy S10-zel is bizonyítaná.

Megelőzheti a halálos baleseteket a Samsung új fejhallgatója A Samsung új startup cége, az Innomdle Lab készítette el azt a fejhallgatót, ami egyszerre képes az aktív zajszűrésre és arra, hogy hallhatóvá tegye a külső hangokat.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Körülöleli az embert a Samsung ultraszéles monitora Megnéztük, hogy mire és miért jó egy olyan extrém megjelenítő, mint a Samsung CJ89.
Kipróbáltuk, és nem hülyeség a wifi a mosógépben! Kipróbáltuk a Samsung egyik Quick Drive mosógépét, és tesztünk során megdőlt a legenda, ami szerint a kombinált mosó-szárítógépből csak nyirkos ruhát lehet kivenni.
Minek kell négy kamera a Samsung új telefonjába? A Samsung A9 négykamerás telefont teszteltük. Kiderült: tényleg van értelme mind a négy lencsének.

Kiszivárgott fotó: ilyen lehet a februárban érkező Samsung Galaxy S10+ Nagyjából két hónap múlva rántja majd le a leplet a Samsung a 2019-es csúcsmobiljáról, de úgy tűnik, a készüléket a kiszivárgott fotókon már most meg lehet nézni.
Váratlan fordulat: a Samsung beelőzte a Huaweit, a Lenovo viszont a Samsungot fogja Úgy tűnt, semmi sem állhat útjába annak, hogy a Samsung mutassa be az első olyan okostelefont, amelyen egy kis kör alakú nyílás rejti csupán a mögötte lévő kamerát (Infinity O kijelző). Azután váratl...
Botrány: profi kamerával lőtték a mobilos promófotót A Huawei egyszer már elkövette a hibát, most a Samsung is.
Rosszul tette, aki a Huaweire fogadott: beelőzi a Samsung Egészen mostanáig úgy tűnt, a Huaweié lesz az első Infinity O kijelzős telefon, azonban a Samsung egy egész héttel megelőzheti.
Ellopták a Samsung hajlított kijelzős technológiáját Kínai cégeknek adták el az üzleti titkokat.
Szokatlan okostelefonban gondolkozik a Samsung A Samsung legutóbbi szabadalma olyan okostelefonról árulkodik, ami egyszerre szétcsúsztatható és összehajtható.