Kínzásával vádolják a szaúd-arábiai trónörökös volt tanácsadóját

A török bíróság pedig elfogatóparancsot adott ki ellene a Hasogdzsi gyilkosság kapcsán.

2018. december 6. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nemzetközi nyomozást sürget az ENSZ-főbiztos a Hasogdzsi-ügyben Nemzetközi vizsgálatot sürgetett Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a meggyilkolt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyében szerdai genfi sajtótájékoztatóján, amelyen egyebek ...

Amerikai szenátorok: Nem kérdés, hogy a szaúdi trónörökös áll a Hasogdzsi-gyilkosság mögött Azután jutottak erre, hogy a CIA igazgatója tájékoztatta őket a részletekről.
Lehallgatott magánbeszélgetései is szerepet játszhattak Hasogdzsi megölésében Az újságíró egy szaúdi disszidenssel levelezett, aki a rendszer egyik legismertebb bírálója, és akivel ifjúsági mozgalom felállítását tervezték.
11 üzenetet váltott a szaúdi trónörökös az újságíró gyilkosainak vezetőjével A Wall Street Journal CIA anyagokra hivatkozva ír a Hasogdzsi-ügy további részleteiről.
Trump tagadja, hogy baráti találkozón lenne túl a szaúdi koronaherceggel Szaúdi források magánbeszélgetésről írtak. A Hasogdzsi-ügy miatt nem mindegy, hogy mi történt.
A szenátus nem támogatja a szaúdiak jemeni háborúját A Hasogdzsi-gyilkossággal nagyon mellényúlt Rijád.

Hét perc alatt végeztek Dzsamál Hasogdzsi-val a gyilkosai, aztán zenét hallgattak a holttest eltüntetése közben Ezt állítja a török külügyminiszter egy interjúban.
Lassan oszlik a homály a Hasogdzsi-ügyben Bár egyre több a bizonyíték igaz, jobbára közvetett a szaúdi rendszert bíráló Dzsamál Hasogdzsi újságíró megölésével kapcsolatban, kicsit mintha a sötétben tapogatóznának a nyomozó hatóságok.
Hasogdzsi-gyilkosság: Rögzítették a kivégzés megrendelését  A CIA-nek hangfelvétele van arról, hogy Mohammed bin Szalmán szaúdi trónörökös utasítást ad az ellenzéki újságíró Dzsamál Hasogdzsi mielőbbi elhallgattatására értesült egy török hírportál. A múlt hét...
Az amatőr trónörökös, akinek rém hálás lehet Erdoan A szaúdi trónörökös házhoz ment a pofonért, de az illiberális nagymester által kiosztott pofonokból bőven jutott Trumpnak is. Elemzés a Hasogdzsi-gyilkosság mögötti hatalmi harcról.
Az amerikai elnök nem hoz büntetőintézkedést a szaúdi trónörökös ellen Donald Trump amerikai elnök nem hoz büntető intézkedést Mohamed bin Szalmán szaúdi trónörökös ellen Dzsamál Hasogdzsi szaúdi újságíró meggyilkolása ügyében - közölte kedden a Fehér Ház
Németország belépési tilalmat rendel el tizennyolc szaúdi állampolgárral szemben Németország belépési tilalmat rendel el tizennyolc szaúdi állampolgárral szemben Dzsamál Hasogdzsi ellenzéki újságíró meggyilkolása miatt - jelentette be Heiko Maas német külügyminiszter hétfőn Br...