A Kurszk kosarassztárjai felőrölték a gyengén dobó Sopront

Három negyeden keresztül meccsben voltunk a világ egyik legjobb csapatával, de a végét már nem bírta ki a Sopron.

2018. december 6. 17:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Sopron nem a női kosárlabda Chelsea-je, vagy Barcelonája Költségvetésben az Euroliga második felében vannak, de náluk dolgozik a legjobb edző és itt a legnagyobb a szív is.

Rangadót és pályaelőnyt nyert a Sopron az Euroligában Fontos győzelemmel és némi szerencsével pályaelőnnyel folytatja a magyar csapat az Euroliga-menetelést.
Megnyerte az alapszakaszt a Sopron Basket A Szekszárd Győrben aratott fontos győzelmet.
Újra negyeddöntős a Sopron Újra negyeddöntős a Sopron
Fákat döntött, tetőt bontott a szél Útra vagy az autóra dőlt fák, óriási károk. Ezt okozta az országon végigsöprő szélvihar. Győr-Moson-Sopron megyében 105 kilométer per órát is meghaladta a széllökések ereje, Győrszentivánban a sportcs...
Simán nyert a Sopron Basket a sereghajtó otthonában Hosszabbítás döntött a DVTK-Győr meccsen.

Mintha legyőztük volna Messi vagy Ronaldo csapatát A Sopron Basket kurszki győzelme az Euroligában a diadal másnapján is felfoghatatlan.
Elvette a Sopron Basket a Kurszk veretlenségét Hosszabbításban győztek a soproni női kosarasok.
Sokat köszönhet az Audinak Győr: az összes megyét tönkreverte Az elmúlt tíz év során messze a legnagyobb egy főre jutó GDP-növekedés, azaz gazdasági fejlődés, Győr-Moson-Sopron megyében ment végbe Magyarországon belül, noha itt zajlott az elmúlt két évtized...
Egy hónapra tért vissza a soproni legenda A Sopron Basket ma 18 órakor roppant fontos Euroliga-meccset játszik, a spanyol Salamancát fogadja, és ha nyer, gyakorlatilag lerázza magáról spanyol riválisát a továbbjutásért vívott harcban.
Nagyszabású közműfejlesztés indul a VOLT fesztivál területén A soproni Volt fesztivál hosszú távú megrendezését garantálja az az egymilliárd forintos közműfejlesztés a Lővér kemping szomszédságában lévő területeken, amely a Magyar Közlöny pénteki számában jelen...
Meccs előtt ájult el a Sopron Basket svéd játékosa Amanda Zahuit kórházba vitték, de semmi rendellenességet nem állapítottak meg nála. A Sopron legázolta a Győrt.