A Kurszk kosarassztárjai felőrölték a gyengén dobó Sopront

Három negyeden keresztül meccsben voltunk a világ egyik legjobb csapatával, de a végét már nem bírta ki a Sopron.

2018. december 6. 17:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismeri Sopront a világ legjobb kosárlabdázónője Breanna Stewart csütörtökön az orosz Kurszk színeiben lép pályára a magyar bajnok ellen az Euroligában.

A világ legjobb női kosárlabdázója tétmeccset játszik a Sopron ellen A 24 éves amerikai Breanna Stewart már mindent megnyert, amit ebben a sportágban lehet. Csak csütörtökön veszítsen.
Már jövőre 150 milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu program intézkedéseire Legalább 150 milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu program intézkedéseire már 2019-ben a vidék népességmegtartó erejének növelése érdekében - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető mini...
Gulyás: jövőre indul a falusi csok Legalább 150 milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu program intézkedéseire már 2019-ben a vidék népességmegtartó erejének növelése érdekében - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető min...
Nagy elismerést kapott a Sopron Basket kosarasa Turner Yvonne lett a heti Euroliga-forduló legértékesebb játékosa, vagyis az MVP-je.
A Sopron Basket Spanyolországban lépné át a pokol kapuját Kultikus helyszínen, Salamancában lép pályára a magyar bajnok az Euroligában. Ott, ahol először játszott Final Fourt.

Egyoldalú rangadó Szolnokon a férfi kosárlabda NB I-ben A ZTE győzni tudott a Sopron otthonában.
Régi iparvárosainkban a legalacsonyabbak a lakásárak Győr, Sopron és Debrecen viszont a csúcstartó.
Több mint 16 ezerrel kevesebben keresnek állást Magyarországon, mint tavaly Az októberi zárónapon 244 200 álláskereső volt, több mint 16 ezerrel kevesebb, mint egy éve. Az októberben a nyilvántartott álláskeresők aránya a gazdaságilag aktív népességhez viszonyítva 5,3 százalé...
Három megyében is sok hó jöhet Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében hullhat 5 centimétert meghaladó hó.
Haláleset történt az Alszopori utcában Lakástűzben meghalt egy ember a Győr-Moson-Sopron megyei Újkéren.
Nem ritka a milliós négyzetméterár A tavalyi hivatalos értékesítési adatokat nézve a fővárosban az I., a II. és az V. kerület, a nagyvárosok közül Sopron és Győr volt a legdrágább.