Bálnák nyelvén kell kommunikálni az űrlényekkel állítja a kutató

Egy amerikai űrlénykutató azt állítja, rájött, mi a nyitja az idegenekkel való kommunikációnak. A hosszúszárnyú bálnák. Mi más?! A Search for Extraterrestrial Intelligence Intézet kutatója úgy véli, a bálnák éneke alapján, hogy az emberiség is képes lehet érzelmeket kifejező, kódolt üzenetet küldeni a világűr távolabbi pontjaira.

2018. december 6. 20:00

A cikk folytatása...Friss hírek
A panorámától elakad a szavad: 10 meseszép fekvésű templom, ahol esküvőt is tarthattok A leggyönyörűbb fekvésű templomokba sokan azonnal beleszeretnek, és itt képzelik el esküvőjüket is.
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel! Az El Clásico után nem csak a győztes csapat örülhet!
Péniszt rajzolt az égre az unatkozó pilóta - kétszer is! Igencsak látványosan unatkozott az az ausztrál pilóta, aki péniszrajzolgatással viccelte meg a repülésirányítókat. No nem a pilótafülkében rajzolgatott egy fecnire, hanem gépével az égre. Útvonalát úgy irányította, hogy az nem csak két péniszt formált, de az Im bored (unatkozom) felirat is kiolvasható volt - ami jelenleg is megtekinthető a gép FlightAware-oldalán (ami a légiközlekedést rögzíti).
Khloé Kardashian végre megszólalt a megcsalási botrányról Megtörte a csendet Khloé, pár nappal azután, hogy kiderült, húga legjobb barátnőjével csalták meg.
Tavaszváró saláták R. Kárpáti Péter igazi szín és vitaminbombákat készített a FEM3 Café konyhájában!
Hatalmas elismerés! Két magyar burgerező is fontos díjat kapott Micsoda megtiszteltetés!

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.