Módosítana a földforgalmi előterjesztésen a törvényalkotási bizottság

A sporttörvény módosításával 1955-től kezdődően paralimpián, vagy 1984-től siketlimpián indult érmesek is jogosulttá válnak az olimpiai járadékra.

2018. december 6. 20:10

A cikk folytatása...Friss hírek
A Napoli és az AS Roma is kiszenvedte a győzelmet - videó A Genoa hiába vezetett kétszer is, a Cagliari a 91. percben bukta el a meccset.
Messi gurított hármat, de milyen gólpasszt adott A Levante 30 percig tudta tartani a katalánokat.
A legjobbfej brit hentes ingyen ünnepi vacsorával lepi azokat, akiknek nem utalják el karácsonyig a segélyt
Hosszú Katinka lett az év női úszója Hosszú Katinka lett az év női úszója a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetségnél (FINA).
Itt a végső értékelés: ezt gondolja a döntősökről a zsűri Mielőtt kihirdették a győztest, a zsűri összefoglalta a tíz hét alatt szerzett élményeket, és elmondák véleményüket a döntősökről. 
Legyűrte a Mol Vidi a Fradit Hatalmas küzdelemben 21-re nyert odahaza a címvédő Mol Vidi a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 18. fordulójának, és egyben a 2018-as év utolsó bajnoki mérkőzésén. Fotók: Bors (Nemzeti Sport)

Top hírek:
Megállapodtak a párizsi klímaegyezmény végrehajtásának szabályairól A párizsi klímaegyezményt három évvel ezelőtt kötötték meg.
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Örömvasárnap van, a rózsaszín gyertya meggyújtásának napja A rózsaszín gyertya egyszerre hirdet örömöt és bűnbánatot.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
X-Faktor: A USNK nyerte az idei szériát Az erdélyi srácok a 2018-as széria győztesei.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.