Módosítana a földforgalmi előterjesztésen a törvényalkotási bizottság

A sporttörvény módosításával 1955-től kezdődően paralimpián, vagy 1984-től siketlimpián indult érmesek is jogosulttá válnak az olimpiai járadékra.

2018. december 6. 20:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Ő Victoria Beckham sosem látott unokahúga: Döbbenet, mennyire hasonlítanak Akár a lánya is lehetne.
Hibát találtak az 5 legjobb jelszótároló programban, kilophatók a jelszavak Az Independent Security Evaluators nevű kiberbiztonsági cég fedezte fel azt a hibát, ami miatt a hackerek hozzáférhetnek a jelszómenedzselő alkalmazásokban tárolt adatokhoz. Azaz a jelszavakhoz.
Fagyos levegő érkezik kelet felől időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
Én vagyok az új Hitlered - üzente az edző a német sportolónak, aztán kivágta a csapatból
Zseni, ahogy Ellen DeGeneres a Szívek szállodája színészét trollkodja A prank királynő.
Vb-aranyért mentek, egymást ütötték ki a csapattársak A sífutás sprintjében három svéd volt a hat induló között, de a káoszból egy norvég jött ki jól.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!