Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült

Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.

2018. december 11. 20:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ketten egyedül a Proton Színház színpadán Vajdai Vilmos az 1 link című előadásában a budapesti Katonában, Szemenyei János a Winterreise című szólójával Strasbourgban és a Trafóban marad magára.  [...] Bővebben!

Friss hírek
A szemetet még nem kell kivinnie, de Trumpnak le kell mondania a friss virágokról
Tovább tart az Inter rémálma a kiscsapat ellen Először játszott döntetlent a két csapat a Serie A-ban.
Férfi kézi-vb: Nem kezdtek jól a középdöntőben a magyarok Nem bírtak az eddig 100 százalékos házigazdával.
A kormány a fiúkra is kiterjesztené a HPV elleni védőoltást A kormány kiterjesztené 12 éves fiúkra is HPV-védőoltást az iskolai védőoltási program keretében - mondta az egészségügyért felelős államtitkár egy szombati rendezvényen Budapesten.
Ismét ezrek tüntettek a szerb elnök ellen Belgrádban Azzal vádolják, hogy autokrata.
Véget érhet a féktelen száguldozás a német autópályákon A sebességkorlátozás hiányáról elhíresült utakon környezetvédelmi okokból jöhet a korlátozás.

Vesztettek Strasbourgban a kényszernyugdíjazott magyar bírók Nem sérült a tisztességes eljáráshoz, a megkülönböztetés tilalmához és a magántulajdonhoz fűződő joguk.

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.