Már az első nap sokkolta Palikot

A stáb sem hitt a szemének. Ezt mondta Palik László a TV2 új műsorának első forgatási napjáról. Holnaptól indul az Exatlon Hungary és már az első percektől óriási küzdelem folyt a versenyző csapatok közt. Az extrém sport reality-ben olimpiai és világbajnok sportolók küzdenek amatőrökkel speciális akadálypályákon.

2019. január 1. 21:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Súlyos balesetet szenvedett, műteni kellett Marsi Anikót Egy kis figyelmetlenség miatt kórházba került és műteni kellett Marsi Anikót. Éppen gyermekeiért ment az iskolába, amikor az épület előtt megtörtént a baleset. Elárulta, miért pont a siófoki kórházba ...

Mischinger Péter: Patrik kicsit a bögyömben volt... Mischinger Péter elmesélte élményeit a mai verseny után Palik Lászlónak. Hogy mi tette fel neki az i-re a pontot és miért haragudott Patrikra, azt a videóból megtudod. 
Gelencsér Tímeának ez hiányzott leginkább a Villából A Bajnokok hosszú idő után elhagyhatják a Tábort és a fényűző Villába költözhetnek. Palik László arról kérdezte Timit, hogy mi az, ami leginkább hiányzott neki a luxuslakból, amire meglepő válasz...
Exatlon Hungary: Műteni kell Salander Dorka vállát Palik Lászlót meglátva Salander Dorka minden reménye szertefoszlott. Nem elég, hogy kiesett a dominikai verseny egyik nagy esélyese, itthon komoly vállműtét vár rá.
Fodor Rajmund könnyeivel küzdve mondott köszönetet Palik Lászlónak ˝Köszönöm, hogy sokszor mellettünk álltál˝ - Fodor Rajmund mielőtt könnyes búcsút vett volna a Bajnokoktól, még Palik Lászlónak is kifejezte háláját... Hogy mit mondott pontosan, kiderül a videóból!
Borzalmas hírt közölt Palik László Salander Dorinával Váratlan vendég érkezett a Kihívókhoz, Palik László egy orvossal látogatta meg a kékeket. Itt volt az ideje, hogy közöljék Dorinával a hírt, nem folytathatja a versenyt, és még egy műtét is vár rá. Ho...

Palik László így próbálta vigasztalni Salander Dorinát A Kihívók vesztettek a Jutalomjátékban, így Salander Dorina is csalódott volt. Palik László viccesen próbálta vigasztalni a sérült játékost.  
Rákóczi Renit teljesen kizökkentette a versenyből Dorka balesete Reni elárulta Palik Lászlónak, hogy sokat izgultak csapattársaival Dorkáért, és nagyon örülnek, hogy a Kihívó már jobban van, illetve láthatták őt.
A Bajnokok ettől akarják megóvni a Kihívókat Palik László Gelencsér Tímeát kérdezte a Villa játék előtt. A Bajnok elmondta, szerinte miért nem jó a Villa már a Kihívóknak....
Váratlan fordulat: Félbeszakad a verseny? - hétfő 19.15 Palik László újabb meglepetéssel készül a versenyzők számára, a pályán pedig egy nem várt esemény történik... Kapcsolj a TV2-re hétfőn 19.15-kor, mert elképesztően izgalmas epizóddal folytatódik az Ex...
Palik László elmondta, kiknek kell párbajozniuk Kiderült ki lett a legrosszabb és ki lett a legjobb statisztikájú játékos a Kihívók közül.  A videóból kiderül, kinek kell párbajba mennie. 
Huszti Kata csalódottan értékelte teljesítményét Palik László a verseny után Huszti Katát kérdezte, aki szomorúan vallott a műsorvezetőnek bánatáról.