Rend és biztonság van az országban

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa és a balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van az országban. Erről Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt. Hozzátette, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat, amihez a kormánytól minden segítséget .

2019. január 2. 22:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

EP: több tagállamban is veszélyben vannak az uniós alapjogok A Fidesz elfogadhatatlannak tartja az Európai Parlament állásfoglalását.

Hollik István: bevándorláspártiak nem tettek le terveikről Az Európai Bizottság állításával ellentétben a Fidesz szerint igenis van bevándorlási válság, különben nem akarnának az illegális bevándorlók Európába jutni.
A nap legfontosabb hírei 2019. január 14. Kitálalt a Fidesz kampánytanácsadója, interjút adott a Gundel ügyvezetője, kiszivárgott felvételen nézhető a propagandaműsor gyártása.
Hét szavazattal nyert az MSZP-DK jelöltje Sajószentpéteren A Fidesz által támogatott, de függetlenként induló jelölt előtt az időközi önkormányzati képviselőválasztáson.
Döntők lehetnek a Fidesz-KDNP mandátumai az Európai Néppárton belül Szakértő szerint új pártcsaládba tömörülhetnek a bevándorlásellenes erők.
Sokat csúsznak a szegedi beruházások Rendszeressé vált a beruházások csúszása Szegeden, ez pedig elsősorban a Botka László vezette önkormányzat hibája. Ezt mondja a Fidesz szegedi szervezetének alelnöke. Tápai Péter szerint Szeged szocia...

Fidesz: csak mi ellenezzük a bevándorlást Magyarországon Ma már világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a harca zajlik Európában és hazánkban is  - mondta Hidvéghi Balázs.
Fidesz: Álságos és kétszínű Gyurcsány Ferenc pártja A Miniszterelnökségen működő menzát támadja a DK.
Az EP-választás fő kérdése, hogy mennyire marad Európa a nemzetek Európája Lesz egy ellenzéki Soros-lista és a Fidesz-KDNP nemzeti listája.
Ellenzéki gyűlölethadjárat: megtámadták a pásztói Fidesz-képviselő irodáját Korábban Szegeden, Vácon és Budapesten is volt támadás.
'Hadrendbe álltak Soros emberei' Soros György hadrendbe állította az embereit, ezt a Fidesz frakcióvezetője mondta a szombati tüntetésre reagálva. Kocsis Máté megjegyezte, hogy azok az ellenzéki pártok és civil szervezetek szólaltak ...
Hódmezővásárhelyen is tüntettek: Nem hagyjuk visszafoglalni a várost A vásárhelyi tüntetésen is tiltakoztak a rabszolgatörvény ellen, de itt inkább azért jöttek el sokan, hogy megmutassák, nem hagyják, hogy a Fidesz visszafoglalja a várost. Márki-Zay Péter szerint Vás...