Rend és biztonság van az országban

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa és a balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van az országban. Erről Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt. Hozzátette, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat, amihez a kormánytól minden segítséget .

2019. január 2. 22:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: bărbatul sirian suspectat de participare la execuţii în masă avea un card de migrant de la Bruxelles Budapesta, marţi, 26 martie 2019 (MTI) - Prin cardurile bancare eliberate migranţilor, Bruxelles-ul sprijină în mod indirect terorismul, a spus vicepreşedintele partidului ungar Fidesz. Declaraţia a f...

Fedettpályás Ki a nagyobb fajvédő? versenyt rendeztek a Parlamentben A Jobbik és a Fidesz mérte össze az erejét. Most éppen Pócs János cigányégetős videója volt az apropó.
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást a Fejér megyei Száron Németh Norbertet, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották meg polgármesternek a Fejér megyei Száron a vasárnapi időközi önkormányzati választáson.
Az Európai Néppártnak sikerült megőriznie az egységét A Fidesz tagságáról döntöttek az Európai Néppárt (EPP) ülésén.
Macron: A Fidesz felfüggesztése kudarc A francia államfő kívülállóként értékelte az Európai Néppártban született döntést.
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem szabad túldimenzionálni az Európai Néppárt jelentőségét A vita végén meglátják, érdemes-e maradni.

A Fidesz vereségeként értékelték az EPP ülésén történteket az ellenzéki pártok A Fidesz úgy döntött, hogy felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban.
A Fidesznek nem okozna gondot, hogy vétójátékos legyen Magyarországnak viszont fájhat, ha a Fidesz elszakadna az Európai Néppárttól, mert a kormány veszítene az érdekérvényesítő képességéből.
A Fidesz EP-képviselője szerint Semjén olyanokkal közösködött, akikre a korrupció sötét árnya vetül” Tőkés László szerint a miniszterelnök-helyettes rossz színpadon állt március 15-én Erdélyben.
A nap legfontosabb hírei – 2019. március 17. 50-re emelkedett az új-zélandi merénylet halálos áldozatainak száma, a Fidesz nyerte március 15-ét, újabb tüntetések Belgrádban.
Nem engedik be kommentje miatt Ausztráliába a Fidesz-konferencia sztárfellépőjét Érvénytelenítették az ismert szélsőjobboldali megmondóember, Milo Yiannopoulos ausztráliai vízumát, miután az altrigh mozgalom képviselőjének az új-zélandi muszlimok elleni véres merénylet után is cs...
Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?