Nagy Ervin köcsögözésére voltak kíváncsiak leginkább a magyar nézők idén

Herendi Gábor Valami Amerika 3 című vígjátéka volt a legnézettebb film a magyar mozikban.

2019. január 4. 16:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy Ervin: "Az ember beszarik, amikor bemegy a börtönbe" A Kozma utcai börtönben forgatott, ami egy kicsit megviselte a színészt.

Nagy Ervin ismét felcsap pedagógusnak, jön A Tanár második évada Új szereplők pörgetik fel az iskola életét.

Friss hírek
Totál káosz, hogy melyik utakért kell fizetni kerüld el a bírságot! Az Autópályamatrica.hu összeszedte, hogy melyik utakért kell fizetni.
Lassan tönkretesszük a világ egyik legszebb helyét A Bledi-tó vízminőségi látványosan romlott az elmúlt években.
Kilométeres sor áll a Corvin mozi székeiért
Amíg a mentősök életet mentettek, addig egy buszsofőr botrányt csinált Az Országos Mentőszolgálat megosztott egy érdekes történetet, egy idős hölgyről, egy buszsofőrről és a mentősökről. Tanulságos!
Korán örültünk a Mastercard menő bejelentésének Túl szép volt, hogy igaz legyen.
Drónok zavarják a légi közlekedést 2018-ban tizenhárom drónészlelésről szóló jelentés érkezett a repülőgépek személyzetétől.

Nagy Ervin többször is hűtlen volt - A félrelépést mindig megbocsátották neki Nagy Ervin elárulta, mit gondol a hűtlenségről.
2018-ban egymillió nézőjük volt a magyar filmeknek Több mint egymillió nézőjük volt a magyar filmeknek a hazai mozikban 2018-ban, a legsikeresebb alkotás Herendi Gábor Valami Amerika 3 című vígjátéka volt 372 ezer nézővel - közölte a Magyar Nemzeti Fi...

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Izraeliţii din Ungaria cer suspendarea căutărilor rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării Budapesta, joi, 17 ianuarie 2019 (MTI) - Uniunea Comunităţilor Religioase Evreieşti din Ungaria (Mazsihisz) consideră că nu îşi au rostul căutările rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării ún 1944-45, iar planul transportării osemintelor în Israel le-a răscolit comunitatea, motiv pentru care preşedintele organizaţiei a adresat o scrisoare ministerelor de interne ungar şi israelian cerând suspendarea căutărilor "care nu au nicio motivaţie".