Puch László: Nem vagyok a NER része

Gyurcsányról, korrupcióról, az MSZP kampánypénzeiről, a Szabad Föld eladásáról is beszélt a Spinoza-házban a szocialista párt egykori pénztárnoka, akit Gulyás Márton is megtalált.

2019. január 8. 22:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Puch László: Ha nincs állami hirdetés, nincs Népszava se Az MSZP egykori pénztárnoka és legfontosabb médiaembere elfogadta Rangos Katalin meghívását a Spinoza Házba, és döbbenten tapasztalta, hogy kérdéseket kap.

Először jelent meg a Népszava mellékleteként a Vasárnapi Hírek Miután Puch László átalakította médiaportfólióját, beolvasztotta a Vasárnapi Híreket a Népszavába. A hetilap most a napilap szombati mellékleteként jelent meg.
Bejelentették a sorosista tüntetésen: Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP kö Az MSZP-elnök jelentette be az elvtelen összeborulást, Gyurcsány helyettese volt az előkészítő.
Karácsony Gergely is elindul a főpolgármesteri székért Az MSZP-Párbeszéd tavalyi miniszterelnök-jelöltje elindul a baloldali előválasztáson.
Karácsony Gergely elindul a főpolgármesteri posztért Zugló polgármestere ezt Gulyás Márton online műsorában jelentette be.
Elismerte az MSZP-s elnök, hogy vannak titkos egyeztetések a tüntetésekről Molnár Zsolt budapesti szocialista vezér szerint természetes, hogy szervezik a spontánnak hazudott tüntetéseket.

Ellenzéki előválasztást jelentett be az MSZP a budapesti főpolgármester-jelöltségre A jelölt-jelöltek az MSZP szerint egy honlapon regisztrálhatnak, és ott lehet majd szavazni, ki legyen ősszel Tarlós István kihívója.
Orbánnak csak ugródeszka volt Nagy Imre koporsója A Vértanúk terén tüntetett a DK és az MSZP, akik szerint Orbán rendszerét már a következő választások előtt meg kell dönteni.
Fidesz: Ujhelyi István és az MSZP Brüsszelt és a brüsszeli bevándorláspolitikát képviseli A kormánypárt közleményében azt írta: Magyarországnak olyan EP-képviselőkre van szüksége, akik a magyar érdekeket képviselik Brüsszelben.
Meghalt Garai István Az MSZP-s képviselő 63 éves volt.
Forgalomlassítással tiltakoznak Kazincbarcikán Összeállt helyben egy akcióra az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum, aktivistáik forgalomlassítással tiltakoznak.
Folytatja a tiltakozást az MSZP-Párbeszéd Mindenféle polgári engedetlenségi akciókkal folyatják jövőre.