Parádés magyar fordítás az Australian Open selejtezőjében

Stollár Fanny a selejtező első körében csatázott nagyot.

2019. január 9. 7:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Australian Open: Serena Williams sima győzelemmel tért vissza Búcsúzott az ausztráliai torna kétszeres bajnoka, a fehérorosz Viktorija Azarenka.

Kioktatta teniszből Darnyit Fucsovics Vállvetve támogatja egymást Fucsovics Márton és Babos Tímea. A magyar tenisz két nagyágyúja nemcsak a szövetség elleni háborúban áll ki egymás mellett, de a Grand Slam-tornákon, mint amilyen az Austra...
Fucsovics Márton kemény edzésekkel készül az Australian Open rajtjára Fucsovics Márton hisz abban, hogy megismételheti a tavalyi melbourne-i eredményét.
Visszavonul a korábbi világelső teniszező Wimbledonig szeretné kihúzni, de lehet, hogy az Australian Open lesz a búcsútornája.
A nindzsamozdulattal máris megvan az év ütése Az Australian Open selejtezőjében Dan Evans rossz irányba indult, egy pörgéssel javított.

Hatalmas fordítással jutott tovább Stollár A magyar teniszező szetthátrányban és 2:4-re állt, de mégis nyert az Australian Open selejtezőjében. Fucsovics Sydneyben esett ki.
Del Potro még nem épült fel, nem indul Melbourne-ben A világranglista ötödik helyezettje nélkül rajtol az Australian Open.
Australian Open: fontos változást vezetnek be Játékosokkal, kommentátorokkal egyeztettek.
Stollár Fanny megcélozza a top 50-et 2019-ben Az idén az első száz közelébe kerülő játékos a magyar szövetség hátterével építi tovább a karrierjét.
A szupertehetséges magyar teniszezőnek jövőre a legjobb ötven a cél Az MTI-nek nyilatkozó sportoló elmondta, hogy jövőre a tenisz-világranglista legjobb 50 helyezettje közé szeretne bekerülni. Stollár Fanny jelenleg 116. a WTA-rangsorban.