Nőtt a szálló por miatti légszenyezettség az országban

Putnokon veszélyes a levegő minősége.

2019. január 9. 12:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Erdélyi Mónikát mázolóecsettel sminkelte ki a lánya A végeredményre a címből is lehet számítani.
Magyar jogászok a határokon átnyúló együttműködésükről tanácskoztak A kisebbségi jogokat garantáló jogszabályokról és határon túli együttműködési lehetőségeikről egyeztettek.
Több tucat muszlim imádkozott a dán parlament épületénél Az új-zélandi mecset ellen végrehajtott terrortámadás áldozataira emlékeztek.
Továbbra sem tudni, mivel mérgezték meg a Berlusconi ellen tanúskodó modellt Az biztos, hogy nem radioaktív anyag végzett a 33 éves Imane Fadil.
A mi zenéink inkább a szegényebb környékre jutnak el A gázsikról is mindent megtudunk.
Meleg lesz a hétvégén időjárás-jelentés, 2019. március 22., ...

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.