Vérfagyasztó! Ez a férfi szétszedett egy kaputelefont, de nem csak kábeleket talált belül videó

Ha ön is használ kaputelefont, a videó megtekintése után kétszer is meggondolja majd, hogy legközelebb felvegye-e. Egy ausztrál villanyszerelő kiment egyik ügyfeléhez, hogy megjavítsa a kaputelefont, ám amikor szétnyitotta a készüléket, horrorisztikus látvány fogadta: több tucatnyi elhullott csótány gyülemlett fel az üres térben.

2019. január 10. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vérfagyasztó jelenet: felvette az egyik utas, amint földbe csapódik az őket szállító helikopter - videó Sokkoló képsorokat tettek közzé a napokban egy tavaly júliusi helikopterbalesetről. A jármű épp hegymászókat szállított a hegyekbe Kirgizisztánban, amikor a pilóta elvesztette az irányítást, és a föld...

Napi időutazó: Jönnek a dinoszauruszok! Már többször írtunk időutazók hajmeresztő vallomásairól: bemutattuk például a férfit, aki egy különös eszközt hozott bizonyítékul, hogy a jövőben járt, egy másik pedig megmutatta, hogy egy fakocka seg...

Friss hírek
1 millió forintot rejt a Bors! A példátlan érdeklődésre tekintettel egy héten keresztül további értékes pénz- és élmény- nyeremények várják olvasóinkat.
10 meghitt illusztráció: miről beszélget két szerelmes lefekvés után? Az illusztrátor tökéletesen rávilágít a szerelem valódi természetére. Aminek semmi köze a pénzhez vagy a hírnévhez.
Anyák vallottak arról, hogy mi volt a legundorítóbb dolog, amit fel akartak falni a terhességük idején Várandósságuk alatt a nők többségének megváltozik a kapcsolata az ételekkel, korábban kedvelt menüktől kezdenek undorodni, kedves illatok taszítják őket, eközben pedig szinte leküzdhetetlen vágyat éreznek arra, hogy olyasmit egyenek, amit korábban el sem tudtak volna képzelni nemhogy a tányérukon, de még a konyhájukban sem.
Vásárolni ment a lányával J-Lo, kiakadt rá a rajongói azért, amit tett Sok ellensége lett most J-Lo-nak a kislánya miatt.
Emiatt alakult ki ellentét a Bajnok fiúk és lányok között A Jutalomjáték lehetséges nyereményeiről fantáziálgattak a Bajnokok, ami miatt két részre szakadt a csapat. A lányok teljesen más jutalomnak örülnének mint a fiúk, viszont egy dologban egyetértenek, hogy nyerni kell.
A nemzetközi szövetség is kalapot emelt: Lofti Begiék vb-dala ütős lett Hasít az interneten a budapesti asztalitenisz-világbajnokság hivatalos dala, amelyet Lotfi Begi és az Irie Maffia készített koprodukcióban. A számot egy nap alatt több mint 23 ezren tekintették meg a legnagyobb videómegosztó oldalon. A dal nemcsak a magyar szövetség tetszését nyerte el, ha­nem a nemzetköziét is, amelynek vezetői gratuláltak a szerzőknek.

Sziklakertet épített az elásott szeretője holtteste fölé a szegedi bártulajdonosnő Amint arról a Borsban beszámoltunk, egy bizarr szerelmi háromszög rajzolódik ki a szövevényes szegedi gyilkosság hátterében. Az 55 éves Ildikót szerelme, egy kétes hírű melegbár tulajdonosnője, V. Ani...
Michael Jackson vérfagyasztó titka - Elképesztő, amit egy rajongó állít Hihetetlen történettel állt elő az egyik rajongó.

Top hírek:
Itt tudta hasznosítani a magánéletében a bűvésztudományát Badár Tomi Badár Tamás bűvész érdekes példákat hozott fel saját életéből arra, hogy mikor tudta hasznosítani bűvésztudományát. Tibi és a nézők is jót nevettek Tomi történetein, érdemes kipróbálni a trükköket, mert egytől egyig hasznosak.
Need for Speed - Teljes film - Visszanézhető: 2019.04.01. Rendező: Scott Waugh Szereplők: Aaron Paul, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Michael Keaton, Scott Mescudi, Rami Malek, Harrison Gilbertson 
Teljesen kiakadt Kasza Tibi, megfenyegette Badár Tomit Badár Tomi és Richter József egy játékos korát szerette volna minél pontosabban megtippelni, Tibinél azonban egy idő után betelt a pohár és a következőket idézte a bűvészhez: "Tomi, Én még soha nem vertem meg játékost, de te leszel az első, akit iszonyatosan megruházlak!" Természetesen Tibi csak viccelt, de hogy mi történt pontosan, ami ezt a reakciót váltotta ki a műsorvezetőből, cikkünkből kiderül.
Óriási bakijáról mesélt Richter József, nagyon sokba került neki A magyar artistaművész arról mesélt a Pénzt vagy éveket! adásában, hogy egy alkalommal kiszökött egy elefánt a cirkuszból, és ámokfutásba kezdett, aminek bizony komoly következményei lettek.
Döbbenetes: hibrid állat született az utazócirkuszban Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója elképesztő történetet mesélt el Tibinek és a nézőknek, hogy egy kis hibrid állat az utazócirkuszban. Hogy pontosan milyen állatok találkozásából született meg a jövevény, kisvideonkból kiderül.
Horoszkóp: Március 26., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!