Csíksomlyóra és Balázsfalvára is megy a pápa

Ferenc három napot tölt Romániában tavasszal, és a csíksomlyói Mária kegyhelyet is felkeresi.

2019. január 11. 11:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Geronazzo Mária megjósolta a VV9 finalistáit És emellett azt is látja, hogy Harry herceg nem lesz hűséges a várandós MEghan hercegnéhez.

Keresztbe tesznek a befektetői célú lakásvásárlásnak a szomszédban Romániában, a "lakástulajdonosok országában" meglépték azt, ami a magyar lakáspolitikából teljesen hiányzik, és torzzá teszi a rendszert: banki források szerint indul a jövedelem szerinti differenciá...
Színház és pszichológia találkozása a Spirit Színházban A Mindenki megvan? - sorozatban Dr. Angster Mária szakpszichológus a családállítás módszerével és a nézők közreműködésével elemzi a teátrum előadásait. [...] Bővebben!
Antalné Ihász Mária lett Nóráp polgármestere A Veszprém megyei településen a polgármester halála miatt tartottak időközi választást.
Az egy ezer arca és a megismételhetetlen Felhívást tett közzé a Párbeszéd Háza: ipar- és képzőművészeknek rendeznek kiállítást az egykori Mária kongregáció kápolnájában.
Kínai Fal Kelet- és Nyugat-Európa között Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatójának írása Európa megosztottságáról.

Schmidt Mária: színvonaltalan, tudatlan nyugati senkik leckéztetnek és oktatgatnak minket A Terror Háza Múzeum főigazgatója hosszú elemzést írt arról, hogy szerinte Kelet-Európa azért nélkülözhetetlen a Nyugat számára, mert mi szolgáltatjuk a felsőbbrendűségük élő bizonyítékát! Schmidt Má...
Schmidt Mária megvédte a Figyelő címlapját: Heisler András felhívta barátait A korábban Schmidthez, most már a kormányközeli médiaholdinghoz tartozó Figyelő címlapján nemrég Heisler András, a Mazsihisz vezetője volt látható, ahogy pénzeső hullik rá. A címlap ellen a Zsidó Vil...
És mit mond Schmidt Mária a nagyszerű történelmi alakokról?
A Szent Család: Jézus, Mária és József A Szent Család az a család, melyben a megtestesült Ige földi életének legnagyobb részét töltötte; a családi élet mintaképe. 1969 óta karácsony nyolcadában ünnepeljük.
Iohannis meghosszabbította a román vezérkari főnök mandátumát Ismét nézeteltérés támadt Romániában a szociálliberális kormány és a jobboldali elnök között: pénteken a Klaus Iohannis államfő által elnökölt legfelsőbb védelmi tanács (CSAT) elutasította a védel...
Kapaszkodjatok meg: a svédek szerint Jézus vagy Szűz Mária transzszexuális volt A svédek jöttek rá a történelem egyik legnagyobb rejtélyére: arra, hogy hogyan eshetett teherbe Szűz Mária. A megfejtést karácsony alkalmából pedig meg is osztották a nagyvilággal.