Csíksomlyóra és Balázsfalvára is megy a pápa

Ferenc három napot tölt Romániában tavasszal, és a csíksomlyói Mária kegyhelyet is felkeresi.

2019. január 11. 11:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ha Schmidt Mária kinyitja a száját, valóban mond valamit, és azt hetekig, hónapokig emésztik az emberek - mondta a Schmidt Máriának dolgozó Békés Márton Schmidt Mária Új világ született 1918-1923 című könyvének bemutatóján. (MTI)

Schmidt Mária wellness-szállókban képezné tovább a történelemtanárokat 1956-ról A továbbképzés fejenként 200 ezer forintba kerül majd.
Elvágta a nő torkát egy bádoglemez Átvágta egy 50 éves nő torkát egy vécéről leszakadt bádogtető. A tragédia idején hatalmas szélvihar tombolt Prahova megyében, Romániában, amikor leszakadt a bádoglemez és elvágta a nő nyaki ütőerét. A...
Rövid idő alatt kiderültek az új-zélandi merénylőhöz köthető európai szálak A merénylő Magyarországon és Romániában is járt.
Korrupt politikust tartóztattak le A magyar hatóságok letartóztatták a Romániában tavaly jogerősen börtönbüntetésre ítélt Olosz Gergelyt, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) egykori szenátorát - adta hírül pénteken román ...
Másolatot loptak le a valódi Bruegel-festmény helyett egy olaszországi templomból Másolatot loptak le a valódi ifjabb Pieter Bruegel (1564-1637/38) flamand festő alkotása helyett szerda reggel egy olaszországi templomból, mert a nagy értékű művet már egy hónapja kicserélték egy más...

Schmidt Mária lett a rendszerváltozás kormánybiztosa 12 milliárd forint elköltését felügyelheti.
Életfogytiglanra ítéltek Romániában egy nőt, aki a metró elé lökött egy fiatalt A gyilkos nő annyira elszánt volt, hogy miután belökte az éppen a megállóba érkező metró elé áldozatát, még vissza is rúgta őt a sínekre, hogy ne tudjon visszamászni a peronra.
Timmermans díszdoktor lett Bukarestben Semmilyen előrelépés nem történt Romániában a brüsszeli ajánlások teljesítése terén Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke szerint semmilyen előrelépés nem történt Romániában...
Izgalmas versenyautó-történet a szomszédból: mit keresett nem is egy, de rögtön két Grand Prix Mercedes a kommunista Romániában?
Másfél év alatt 14 ezer rabot engedtek ki hamarabb Romániában Egy jogi kiskapu kihasználásával több, mint két hónapot tudnak lefaragni büntetésükből a rabok egy év alatt.
Az Európai Parlament támogatta Soros emberének európai főügyészi jelölését A Romániában leváltott ügyésznőnek olyan támogatói voltak, mint Frans Timmermans és Guy Verhofstadt.