Kubatov: én ezt a harmincadik aranyat akarom!

A Fradi elnöke, Kubatov Gábor a PestiSrácok.hu-nak adott interjút, melyben - többek között - szó esett az elmúlt évek hibáiról, a magyar játékosok mentalitásáról, a bírókról, a szurkolókról, Böde Dánielről, no meg arról, miért is kell annyira az a bizonyos harmincadik.

2019. január 11. 13:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Edzőtáborba utazott a Fradi, Böde is ott van a keretben A zöld fehérek január 11-től egészen január 26-ig Belekben lesznek majd, ahol hat felkészülési találkozót is játszanak.

Az MLSZ meghosszabbította a DVTK csatárának eltiltását A Fradi és a Vidi alapembere sem úszta meg.
A magyar csapatok közül csak a Fradi nyert a férfi vízilabda BL-ben Harmadszor játszott döntetlent a Szolnok, nagy verést kapott az Eger.
Nagy bejelentést tett a Fradi kézicsapatának álompárja Régóta vártak már erre a pillanatra.
Nincs szerencséje a Fradi focistájának, megint kórházban fekszik A magyar válogatott játékos lábfejét Londonban kezelik.
Kicsit kiég az emberből a hülyeség, a hiszti Így lett a Fradi-edző a világ legjobbja

Tomori visszatért, nyert a Győr és a Fradi is Magabiztosan nyert mindkét élcsapat.
Áprilisig kiismerik egymást Elek Gábor igazi mókamester, még akkor is szeret viccelődni, amikor nemigen van rá oka. A Győr elleni 39-33-as vereség után azzal poénkodott a Fradi edzője, hogy bőven lesz idő kijavítani a hibákat.
Fradi-siker a holt idényben Kereken egy hónappal a február 2-i szezonnyitó előtt a csapatok zöme szerdán ismét edzésbe állt. A kivételek közé tartozik a Ferencváros és a Vidi.
Már a BL-csatákra gondol az ETO és a Fradi edzője is A két csapat edzői és játékosai is látják, miben kell még javulniuk a következő összecsapásukig.
Kubatov Gábor szerint a bírók tönkreteszik a hazai labdarúgást A Ferencváros elnöke év végi beszédében nem kímélte a magyar futballistákat sem.
200 milliót fizetett az ukrán középpályásért a Fradi A korábbi Zorja Luhanszk-játékos Ihor Haratyin 2,5+1 évre írt alá.