Íme néhány vezetői állás, amit a parlamentből kikopott fideszesek kaptak

Hidvéghi Balázs fideszes szóvivő például két állami vállalattól összesen 600 ezer forintra jogosult havonta.

2019. január 11. 14:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: csak mi ellenezzük a bevándorlást Magyarországon Ma már világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a harca zajlik Európában és hazánkban is  - mondta Hidvéghi Balázs.

Az EP-választáson lesz egy ellenzéki Soros-lista és a Fidesz-KDNP nemzeti listája Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán azt mondta: a kormánypártok számára Magyarország védelme, a magyar érdek képviselete lesz az első.
Hidvéghi Balázs: a törvények vitája helyett az EP kampányról van szó A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a New York Times, Washington Post, Reuters beszámolói a rabszolgatörvény elleni demonstrációról ugyanazt az ellenzéki narratívát erősítik.
Lázadásra szólítanak Soros emberei A rendszer elleni lázadásra szólították fel az ellenzéki pártok és a civil szervezetek a szombati budapesti tüntetésen résztvevőket. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a demonstráció már Soros ...
Fidesz: a szocialisták egyre nyíltabban az álfilantróp és a bevándorláspártiak érdekeit képviselik Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket, és nem Brüsszelt és Sorost képviselik szögezte le Hidvéghi Balázs.

'Hamis színjátékot űz az ellenzék' A kormánypártok nem kívánnak részt venni az ellenzék képmutató színjátékában, ezért nem lesznek ott az általuk kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen. Ezt mondta a Fidesz kommunikációs igazgatój...
Sorsdöntő az EP választás Olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége az országnak, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon. Ezt mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. Elmondta, hogy...
Orbán a rabszolgatörvényről: Most fogadtuk el és működni fog Hiába mondta Hidvéghi Balázs korábban, hogy ha nem működik jól, akkor megfontolják majd a módosítását.
Kormányátalakítást hozhat a Fidesz EP-listája Alakul a Fidesz EP-listája. A fő szempont a stabilitás, de a nevek között ott van Trócsányi László, aki most igazságügyi miniszter, valamint Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója is.
Újságírókat félemlítenek meg Nem a tüntetés, hanem az újságírók és a TV székházban dolgozók megfélemlítése volt az ellenzéki képviselők célja a Kunigunda utcában. Erről beszélt a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs s...